Zdravje & prehranaRecite raku NE!

Recite raku NE!

MORDA VAS ZANIMA

Mediji so zadnja leta preplavljeni z raznimi nasveti, kaj vse moramo in česa ne smemo početi, da ne bi kdaj podlegli eni izmed najbolj grozečih diagnoz – raku. Ja, že sama misel na to nas spreleti in najraje na to kar pozabimo, češ, da se dogaja tam nekje zunaj, drugim, ne nam. Žal temu ni tako, statistike in napovedi porasta te bolezni so skoraj grozljive.

- Oglas -

recite raku ne

Problem nastanka raka je seveda večplasten in vemo, da lahko do bolezni pride zaradi več dejavnikov. Nemogoče je sploh vse identificirati, ljudje smo preveč kompleksna bitja. Pa vendar je moč nanizati kar nekaj pametnih nasvetov, kaj moramo paziti, da nas ne doleti kakšna hujša težava. Skrbno preberite, morda vam te vrstice utegnejo rešiti življenje!

Preprečite, oziroma premagajte diabetes tipa 2

Diabetes je nevaren dejavnik tveganja, če imamo v mislih raka trebušne slinavke. Pravimo mu kar tihi ubijalec. Za večino zdravnikov je rak trebušne slinavke bolezen, ki se je najbolj bojijo, saj jo je težko odkriti, preden pride že v napredovalo fazo. Kakšno zvezo ima diabetes z rakom trebušne slinavke?…

Članek si preberite v tiskani izdaji revije Bodi eko.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×