Kako se zaščitimo pred negativno energijo drugih

Kako se lahko zaščitimo pred negativno energijo drugih?

Če ste kdaj preživeli nekaj časa z izrazito negativno osebo, potem veste, kako se negativnega razmišljanja, ki ste mu priča, lahko kaj hitro nalezete.
Decembrske zabave

Veseli december je tu – kako ohranimo mirne živce?

December je v vseh pogledih precej drugačen od vseh preostalih mesecev. Je čas obdarovanj, sreče, veselja, praznovanja, lahko pa tudi stresa, preobremenjenosti in žalosti.
Ropanje hladilnika

Čustveni beg v hrano – naučimo se čuječnosti pri prehranjevanju

Ste kdaj posegli po hrani, čeprav v resnici niste bili lačni? Znate ločiti svojo dejansko lakoto od čustvene?
Zakaj se zlomijo močne ženske?

7 razlogov, zakaj se včasih zlomijo tudi sicer močne ženske

Močna in stoična ženska je običajno nekdo, zaradi katerega je življenje videti tako enostavno in preprosto. Je oseba, na katere se zanese veliko ljudi.

Šola v Indiji daje prednost sreči, namesto ocenam

Šola Riverbend, ki je nova šola v bližini Chennaija v Indiji, razmišlja korak naprej in namerava spremeniti tradicionalne prostorske in učne načrte.
Čustveno izsiljevanje

Čustveno izsiljevanje – ste tudi vi žrtev tega početja?

Čustveno izsiljevanje je oblika komunikacije, ki jo je zagotovo vsak že kdaj izkusil. Spoznajte, kako čustveno izsiljevanje prepoznati in kako ga učinkovito ustaviti.
Odraščanje brez matere

Stvari, ki jih razumejo le ženske, ki so odraščale brez matere

Težko si je predstavljati, kaj doživlja ženska, ki je odraščala brez tega in ki mamino toplino tako zelo pogreša. Mati je namreč pomembna oseba, ki je ključna za gradnjo ljubezni in naklonjenosti.

Test: Kako dobro ste pripravljeni na jesen življenja?

Rešite test in ugotovite, na katerih področjih v življenju bi bilo dobro uvesti spremembe, da minevanje let za vas ne bo predstavljalo prehudega stresa.
Odvisnost od odnosov znaki

Odvisnost od odnosov: Kako se zanesti nase

Odvisnost od odnosov sodi med nekemične oblike odvisnosti in prav tako kot druge odvisnosti spremenijo delovanje v možganih.
Žalovanje

Žalovanje – zakaj je še dandanes tabu tema?

Žalovanje še dandanes velikokrat ostaja tabu tema, kljub temu, da vsakega od nas v življenju lahko doleti huda izguba bližnje osebe.

KAJ BEREJO DRUGI