Oglaševanje

Predstavitev

bodieko.si je prvi slovenski eko portal. Je spletno mesto za bralce, ki jih zanima eko in zdrav življenski stil. Bralcem že od leta 2008 na nevsiljiv način približujemo in predstavljamo načine, izdelke in storitve, ki nam omogočajo, da z majhnimi spremembami pripomoremo k bolj zdravemu načinu življenja in k lepši prihodnosti našega planeta. Z mesecem aprilom 2011 smo na trg lansirali tudi prvo slovensko eko revijo Bodi eko, ki so jo bralci sprejeli izredno dobro, saj še vedno pridobiva na kredibilnosti, pestrosti in zanimivi vsebini. Skupaj s Facebook stranjo in revijo smo največja slovenska eko skupnost.

Na portalu in v reviji Bodi eko boste našli veliko različnih tematik kot so zdrava prehrana, zdravje, novice, naravna kozmetika, joga, ekologija, ekolju prijazna gradnja, … in še veliko več, torej vse kar je povezano z eko življenskim stilom in zdravim življenjem.

Bodi eko portal je prvi in največji samostojni eko portal v Sloveniji postal in tudi vodilni portal na svojem področju. V družbenem omrežju Facebook se je že v prvih mesecih nabralo preko veliko število ‘oboževalcev’ na naši Facebook strani, kar je še dodatno potrdilo, da smo na pravi poti in da ljudje radi prebirajo našo vsebino, številka pa se še vedno vsak dan veča.

This image has an empty alt attribute; its file name is predstavitev.jpg

Oglaševanje

Podatki kažejo, da ponudba naravi in zdravju prijaznih izdelkov in storitev v Sloveniji vztrajno narašča, prav tako pa vsakodnevno povečuje število ljudi, ki to iščejo po spletu. Če ste tudi vi eno izmed tistih podjetij, ki vam za okolje in zdravje ni vseeno in ponujate eko/bio/naravne izdelke in storitve, vam ponujamo možnost, da se predstavite širši javnosti na prvem in najbolj obiskanem samostojnem slovenskem EKO portalu.

Naša ciljna skupina bralcev je usmerjena ravno na to področje in glede na odzive in analize spletnih iz iskalnikov in družbenih omrežij, ki jih dobivamo, smo najbolj bran eko usmerjen medij v Sloveniji. Za vas smo pripravili še posebej ugodne in inovativne ponudbe za oglaševanje.

Trenutno so vam na voljo vse klasične dimenzije reklamnih pasic (bannerjev), katerih dimenzije so opisane spodaj, lahko pa se odločite tudi za predstavitev izdelkov ali storitev v obliki PR članka ali novice, ali katerega od naših inovativnih oglasnih prostorov, kot sta panoramski oglas ali rubrika Bodi eko priporoča, prav tako pa so vam na voljo različne oblike oglaševanja v naši reviji, ali v kombinaciji revije in portala.

Bodi Eko na Facebooku

Facebook oglaševanje je trenutno eden izmed najbolj učinkovitih načinov za pridobivanje potencialnih kupcev. V Sloveniji Facebook uporablja že kar vsak 4. Slovenec, torej je lahko tudi takšno oglaševanje vaša odločilna prednost pred konkurenti. Na Bodi Eko Facebook strani imamo že 80.000 oboževalcev, ki jih lahko hitro in direktno nagovorite in se jim predstavite preko naše strani.

Facebook pri nas lahko izkoristite za oglaševanje izdelkov, storitev, za organizacijo nagradne igre in pa za izdelke, ki so trenutno v akciji in s tem na svojo spletno stran pridobivate potencialne kupce.

Klasično spletno oglaševanje

Ponujamo zakup naslednjih oblik spletnih oglaševalskih pasic:

 • 1074 x 150 px (panoramski oglas)
 • 300 x 250 px
 • 300 x 600 px
 • sponzorirano ozadje…

Revija Bodi eko – prva slovenska eko revija

Z mesecem aprilom 2011 smo na bralcem predstavili tudi prvo slovensko eko revijo – revijo Bodi eko, ki so jo naši bralci izredno dobro sprejeli.

Naša prednost je, da vsebino oblikujemo skupaj s strokovnjaki, prav tako večino receptov v reviji najprej preizkusimo, zato, da bodo domači kozmetični izdelki dobro služili uporabnikom ter da bodo pripravljene jedi še bolj okusne, kot izgledajo na fotografiji. Vsak mesec bralce čaka cel kup koristnega in zanimivega branja za vso družino! Revijo smo v letu 2019 tudi prenovili in dodali še več aktualnih vsebin, ki zadevajo vsakogar izmed nas.

Revija Bodi eko:

 • revija za vso družino
 • vse o zdravem in naravnem načinu življenja,
 • novosti na področju zdravja in medicine,
 • zdravila iz narave,
 • opisi zdravilnih rastlin in učinkovin,
 • intervjuji in zgodbe zanimivih ljudi,
 • recepti in postopki za izdelavo domače kozmetike in čistil,
 • recepti za zdrave jedi ter recepti za alergike,
 • ekološko in urbano vrtnarjenje,
 • okolju in bivanu prijazna dom in gradnja …

Za vse informacije smo vam na voljo na e-poštnem naslovu
marketing[AFNA]dotmedia[PIKA]si