Lepota & kozmetika

Lepota & kozmetika

Lepotni nasveti, naravna kozmetika in domači pripravki.

Krema za nohte

Pripravite svojo kremo za čudovite nohte

Pripravite si svojo kremo za čudovite in zdrave nohte, ki niso pomembni samo iz estetskih razlogov, ampak je naloga nohtov tudi zaščita prstov pred poškodbami.
Kokosovo olje

Težave s kožo, pri katerih pomaga kokosovo olje

Kokosovo olje velja za eno najbolj zdravih maščob, ki so nam na razpolago, zato si preberite pri katerih težavah s kožo pomaga prav kokosovo olje.
Pršilo za mravlje

Doma narejen odganjalec mravelj

Če so mravlje napadle vaš dom, se jih lahko znebite tudi z doma pripravljenim odganjalcem mravelj.
Odstranjevanje ličil

Odstranite ličila brez kemikalij

Kupljeni odstranjevalci ličil lahko vsebujejo kemikalije, ki imajo lahko na dolgi rok škodljive posledice za vašo kožo, zato je veliko bolje, če odstranite ličila brez kemikalij.
Prhljaj

Znebite se prhljaja na naraven način

V boj s prhljajem se lahko podate tudi drugače kot z agresivnimi kupljenimi šamponi, zato se znebite prhljaja na naraven način.
neem prah

Neem – vse, kar potrebujete za lepše lase in kožo

Neem je vse, kar potrebujete za lepše lase in kožo, saj je ena redkih rastlin, ki lahko odpravijo ogromno težav, povezanih z vašo kožo in lasmi.
Pomarančni olupek sveča

Pomarančni olupek lahko enostavno spremenite v dišečo svečo

Pomarančni olupek lahko enostavno spremenite v dišečo svečo, saj prijeten naraven vonj v prostoru lahko pomembno prispeva h kakovosti bivanja in k vašemu počutju.
Uporaba soli

Uporaba soli: za zdravje, lepoto in gospodinjstvo

Sol namreč ni uporabna le v prehrani, ampak vam lahko uporaba soli pride prav pri številnih opravilih kot so nega telesa in v zdravilnih pripravkih.
Ni časa za umivanje las

Ni časa za umivanje las? Preizkusite trik za njihovo hitro osvežitev!

Zagotovo ste se že kdaj znašli v situaciji, ko ste morali na hitro zapustiti stanovanje, vendar so bili vaši lasje mastni. Kaj storiti, ko ni časa, da bi si umili lase?
chia kozmetika

Semena chia za zdrave lase in kožo

Vemo že, da so semena chia izjemno dragocen vir hranil za zdrave lase in kožo, saj so so bogat vir beljakovin, omega-3 maščobnih kislin, antioksidantov in mineralov.

Slovenska EKO Ponudba