Domov Lepota & kozmetika

Lepota & kozmetika

Lepotni nasveti, naravna kozmetika in domači pripravki.

Kako okrepiti lase in nohte kar na ležalniku?

Tokrat sem za vas pripravila nasvete, s katerimi boste med dopustom okrepili lase in nohte. Vsekakor je dopust čas za nas, ko se posvečamo sebi, tako duhu kot telesu.

3 izjemno učinkovite naravne rešitve za sončne opekline

Včasih so najbolj preproste rešitve tudi najboljše in to velja tudi v primeru, ko vas kljub pazljivosti opeče sonce, zato si preberite 3 izjemno učinkovite naravne rešitve za sončne opekline.
Umivanje las

Ste za umivanje las brez šampona?

Morda ste zasledili, da se vse več ljudi odpoveduje uporabi šampona. Razlogi za to so povezani predvsem s potencialno nevarnimi snovmi.

Poletno mazilo za čudovite noge

Tudi sami si lahko doma v petih minutah pripravite naravno poletno mazilo za čudovito kožo na nogah.

Kokosovo mleko za čudovite lase, kožo in zdravje

Verjetno ste že slišali za neverjetne učinke kokosovega olja in kokosove vode, za čudovite lase, kožo in zdravje pa lahko uporabite tudi kokosovo mleko.

Z oblogami iz alg in eteričnimi olji nad celulit

Poleti marsikatera ženska oklevajoče prvič obleče kopalke, ker se ji njena stegna in zadnjica ne zdijo dovolj lepi. Pogosto je glavni razlog celulit.

Poletna nega las z olji

V poletnih mesecih so naši lasje zaradi sončnih žarkov, slane vode in suhega zraka bolj na udaru, zato si preberite nekaj koristnih nasvetov za poletno nego las z olji.

Sivkino razpršilo za osvežitev posteljnine in boljše spanje

Izjemno prijeten občutek, ko zvečer ležete v sveže preoblečeno posteljo, je težko opisati z besedami, ta občutek pa lahko še polepšate s sivkinim razpršilom za osvežitev posteljnine in boljše spanje.

Grenka sol – od ublažitve bolečine do več volumna v laseh

Grenka sol oziroma magnezijev sulfat je snov, ki vam lahko pride prav v številnih situacijah, od ublažitve bolečine do več volumna v laseh.
Glivične okužbe stopal soda bikarbona

Nad glivične okužbe stopal s sodo bikarbono

Glivične okužbe stopal so običajno posledica pretirane namnožitve vrste glivic, imenovane Trichophyton rubrum, zato si preberite, kako nad glivične okužbe stopal s sodo bikarbono.

Predstavljamo vam

Ne spreglejte