Lepota & kozmetika

Lepota & kozmetika

Lepotni nasveti, naravna kozmetika in domači pripravki.

Naj mango osveži vašo lepotno rutino

Ker prihaja poletje, lahko svoje čute ter telo razvajate tudi s čudovitim mangovim maslom, zato naj mango osveži vašo lepotno rutino.

Privoščite si kopel iz ovsenih kosmičev za odpravo težav s kožo

Verjetno ste že slišali, da lahko uživanje ovsenih kosmičev poskrbi za lepšo in bolj zdravo kožo, zato si lahko pripravite iz ovsenih kosmičev tudi kopel.

Koprive izjemno učinkovite pri odpravljanju težav z lasmi

Koprive so nekaj najboljšega, kar lahko ponudite svojim lasem, saj so koprive izjemno učinkovite pri odpravljanju težav z lasmi.

Jabolčni kis je zelo koristen tudi na vrtu

Jabolčni kis je izjemno vsestransko uporaben, saj je zelo koristen na vrtu, kot lepotni pripravek in kot pomoč pri različnih zdravstvenih težavah.

Pripravek za hitrejšo rast las, ki zares učinkuje

Predstavljamo vam pripravek za hitrejšo rast las, ki zares učinkuje. Presenečeni boste, kako enostaven je postopek in koliko denarja lahko s tem dolgoročno prihranite.
Naravna zaščita pred komarji

Naravna zaščita pred komarji

Morda ste opazili, da mnoga sredstva, namenjena zaščiti pred komarji, vsebujejo sestavino, poimenovano s kratico DEET. Gre za dietiltoluamid, snov, ki zmede vonjalne receptorje komarjev.
Serum proti staranju kože

Pripravite si domači serum za upočasnitev staranja kože

Naša koža je nenehno izpostavljena neugodnim vplivom iz okolja, zato vam predstavljamo serum za upočasnitev staranja kože, ki ga lahko pripravite sami.
Krema za nohte

Pripravite svojo kremo za čudovite nohte

Pripravite si svojo kremo za čudovite in zdrave nohte, ki niso pomembni samo iz estetskih razlogov, ampak je naloga nohtov tudi zaščita prstov pred poškodbami.
Kokosovo olje

Težave s kožo, pri katerih pomaga kokosovo olje

Kokosovo olje velja za eno najbolj zdravih maščob, ki so nam na razpolago, zato si preberite pri katerih težavah s kožo pomaga prav kokosovo olje.
Pršilo za mravlje

Doma narejen odganjalec mravelj

Če so mravlje napadle vaš dom, se jih lahko znebite tudi z doma pripravljenim odganjalcem mravelj.

Slovenska EKO Ponudba