Dom & energija

Dom & energija

dom, energija, varčevanje, eko dom, gradnja

Feng shui dnevna soba

Dnevna soba – začutimo udobje in varnost

Dnevni prostor je mesto, kjer delimo podobo o tem, kdo smo, s svetom. Govori o naši osebnosti, o tem, kdo smo, kaj počnemo, kaj nam je v življenju pomembno.
Stroški ogrevanja

Mali triki, s katerimi zmanjšate stroške ogrevanja

Nizke temperature pomenijo, da se bodo povišale druge številke, obstajajo pa tudi mali triki, s katerimi zmanjšate stroške ogrevanja.
Strupi v kuhinji in doma

Odstranimo zdravju škodljive snovi iz našega doma

Vsak dan prihajamo v stik z najrazličnejšimi predmeti in snovmi, zato odstranimo zdravju škodljive snovi iz našega doma.
Eko Čistila

5 nasvetov za zdravju in okolju prijazno čiščenje

Mnogi ljudje imajo občutek, da morajo pri čiščenju uporabljati zelo močna čistilna sredstva, ki jih kupijo v trgovini, zato si preberite 5 nasvetov za zdravju in okolju prijazno čiščenje.

Ko magistrica ekonomskih znanosti postane kmetica

Valeriji Verhovnik, za prijatelje Vale (ljudje se je spominjajo kot ene od udeleženk resničnostnega šova Kmetija išče lastnika), se je pred petimi leti življenje obrnilo na glavo.
Limona v gospodinjstvu

6 možnosti uporabe limone v gospodinjstvu

Iščete enostavne načine, kako uvesti majhne spremembe v svoje gospodinjstvo in tako narediti nekaj dobrega za zdravje in okolje? Potem vas bo zagotovo zanimalo, kako si lahko pri tem pomagate z limono …

Odstranite skrite strupe iz svojega doma!

Že nekatere zelo enostavne spremembe lahko zaščitijo vaše zdravje in zdravje vaših najdražjih pred strupi, ki jih najdemo praktično povsod.
Univerzalna čistila

Pripravite domače univerzalno čistilo

Namesto uporabe čistil, ki vsebujejo strupene kemikalije, lahko za sestavinami za univerzalno domače čistilo pobrskamo kar po lastni shrambi.
Aromaterapija

Lotite se domače aromaterapije in izboljšajte razpoloženje

Vonj ima na naše možgane neverjeten vpliv. Sproži lahko misli in čustva, vpliva na določeno razpoloženje ali nam prikliče spomine.

Divji Kostanj: Izdelajte si pralni prašek in še kaj

Iz divjega kostanja si lahko pripravimo milnico, torej v tekoči obliki, ki jo lahko uporabimo tako za osebno higieno in umivanje las, kakor tudi kot sredstvo za pranje in čiščenje.
Inline
PRIDRUŽITE SE NAM NA FACEBOOKU
Inline
PRIDRUŽITE SE NAM NA FACEBOOKU