Dom & energija

Dom & energija

dom, energija, varčevanje, eko dom, gradnja

Zdrav dom

Ukrepi za bolj zdravo okolje v vašem domu

Tudi naši domovi danes niso več varni pred škodljivimi snovmi, ki vdirajo v različnih oblikah, zato je pomembno poznati številne ukrepe za bolj zdravo okolje v vašem domu.
Naravna gradnja

Naravna gradnja je gradnja prihodnosti

Naravna gradnja je najprej ozaveščen človek, ki s prepričljivim korakom hodi po poti lastnih razmišljanj in ki zna izbirati ter ločevati med raznimi informacijami.
Olupki sadja in zelenjave

Olupki sadja in zelenjave so lahko še vedno uporabni

V olupkih sadja in zelenjave se pogosto skriva ogromno koristnih snovi in intenzivnih okusov, ki jih lahko uporabimo v različne namene.
Feng shui dnevna soba

Dnevna soba – začutimo udobje in varnost

Dnevni prostor je mesto, kjer delimo podobo o tem, kdo smo, s svetom. Govori o naši osebnosti, o tem, kdo smo, kaj počnemo, kaj nam je v življenju pomembno.
Stroški ogrevanja

Mali triki, s katerimi zmanjšate stroške ogrevanja

Nizke temperature pomenijo, da se bodo povišale druge številke, obstajajo pa tudi mali triki, s katerimi zmanjšate stroške ogrevanja.
Strupi v kuhinji in doma

Odstranimo zdravju škodljive snovi iz našega doma

Vsak dan prihajamo v stik z najrazličnejšimi predmeti in snovmi, zato odstranimo zdravju škodljive snovi iz našega doma.
Eko Čistila

5 nasvetov za zdravju in okolju prijazno čiščenje

Mnogi ljudje imajo občutek, da morajo pri čiščenju uporabljati zelo močna čistilna sredstva, ki jih kupijo v trgovini, zato si preberite 5 nasvetov za zdravju in okolju prijazno čiščenje.

Ko magistrica ekonomskih znanosti postane kmetica

Valeriji Verhovnik, za prijatelje Vale (ljudje se je spominjajo kot ene od udeleženk resničnostnega šova Kmetija išče lastnika), se je pred petimi leti življenje obrnilo na glavo.
Limona v gospodinjstvu

6 možnosti uporabe limone v gospodinjstvu

Iščete enostavne načine, kako uvesti majhne spremembe v svoje gospodinjstvo in tako narediti nekaj dobrega za zdravje in okolje? Potem vas bo zagotovo zanimalo, kako si lahko pri tem pomagate z limono …

Odstranite skrite strupe iz svojega doma!

Že nekatere zelo enostavne spremembe lahko zaščitijo vaše zdravje in zdravje vaših najdražjih pred strupi, ki jih najdemo praktično povsod.

Slovenska EKO Ponudba