Domov Dom & energija

Dom & energija

dom, energija, varčevanje, eko dom, gradnja

Čajna vrečka

Nenavadni in koristni načini za ponovno uporabo čajne vrečke

Zakorakali smo v sezono dišečih čajev, ki nas ogrejejo in hkrati poskrbijo za naše zdravje, zato si preberite nenavadne in koristne načine za ponovno uporabo čajne vrečke.
Čiščenje s soda bikarbono

Soda bikarbona za odstranjevanje neprijetnih vonjav v vašem domu

Soda bikarbona je znana po tem, da nase veže neprijetne vonjave, zato jo lahko uporabite kot povsem naravno čistilno sredstvo za odstranjevanje neprijetnih vonjav v vašem domu.
Krompir

Izvirne možnosti uporabe krompirja

Krompir je živilo, pri katerem imamo praktično nešteto možnosti priprave. Verjetno ima vsako gospodinjstvo na zalogi vsaj nekaj kilogramov krompirja.

Klimatska naprava – vzrok za vaše težave z zdravjem?

Klimatske naprave so v vročih poletnih dneh za marsikoga skorajda kot dar poslan z neba, vendar pa je lahko klimatska naprava tudi vzrok za vaše težave z zdravjem.

Decentralni prezračevalni sistemi – zdrav trend, ki izboljša kakovost bivanja!

Ste že slišali, da je zdaj končno na voljo rešitev, ki za vselej počisti z odvečno vlago v vašem domu in poskrbi za nenehen dotok svežega zraka?
Beli kis uporaba

Beli kis: Neverjetno koristni načini za uporabo

Beli kis je povsem naravno sredstvo, ki ima širok spekter uporabe, zato ne sme manjkati v vašem gospodinjstvu. Preverite, za kaj vse ga lahko uporabite.

Kako preživeti poletje brez klimatske naprave?

Klimatske naprave so postale tako razširjene, da si mnogi ne znajo več predstavljati poletja brez njih, zato si preberite kako preživeti poletje brez klimatske naprave.

Zavarujmo se pred plesnijo in poskrbimo za kakovostnejši zrak

Vsak, ki ima svoj bivalni prostor, si gotovo želi doseči, da bo njegov dom oaza dobrega počutja in hkrati poskrbeti, da tako v sedanjosti kot v prihodnosti ne bo imel prevelikih stroškov vzdrževanja.
naravna zaščita za les

Naravni materiali za zdravo bivanje

Prenova stanovanja ali hiše je odlična priložnost, da si v svoj dom prinesemo tudi nekaj pozitivnih lastnosti naravnih materialov.
ekosklad razpis prijava

Vprašanje: Ali lahko še tudi po oddaji vloge zamenjam tip kurilne naprave?

Mene pa zanima, ali lahko še tudi po oddaji vloge (izdaji odločbe za dodelitev sredstev s strani Eko sklada) zamenjam tip kurilne naprave?

PREDSTAVLJAMO

Kaj berejo drugi: