fbpx
Domov Dom & energija

Dom & energija

Bivališča iz blata s pomočjo največjega 3D-tiskalnika na svetu

Rezultat združenja 3D-tiskanje in princip uporabe lokalnih materialov so bivališča, izdelana iz blata oziroma iz zemlje in gline, ki so okolju in denarnici prijazna rešitev.

7 sobnih rastlin, ki potrebujejo zelo malo svetlobe

Nekatere potrebujejo zelo veliko svetlobe, spet druge so povsem zadovoljne s precej senčnimi mesti.

Bodite eko tudi pri barvanju pirhov

Ste vedeli, da lahko pirhe pobarvate tudi brez umetnih jedilnih barvil, za katera velikokrat ne veste, iz česa so narejena?

Preprost trik za popravilo opraskanih krožnikov

Na praktično vsakem krožniku se prej ali slej pojavijo praske. Sprva so lahko precej drobne in neočitne, postopoma pa postajajo vedno bolj izrazite.

Zamašen odtok v kuhinji: 5 nasvetov za manj težav

Zamašen odtok v kuhinji zagotovo ni nekaj, česar bi si kdor koli želel. Pa vendar pogosto prihaja do te težave, zato si poglejmo preventivne rešitve.

Ekspresno spomladansko čiščenje: 7 opravil, ki vam vzamejo le nekaj minut

Spomladansko čiščenje običajno dojemamo kot večdnevni projekt, ki zahteva ogromno energije. Vendar marsikomu primanjkuje časa za zares temeljito čiščenje stanovanja.

8 alternativnih možnosti uporabe razkužila za roke

Če ste tudi sami malce kupili veliko razkužila za roke, se morda sprašujete, kako porabiti razkužilo, preden mu poteče rok uporabe.

7 napak v kuhinji, ki vam kradejo denar

Če iščete načine, kako privarčevati nekaj denarja, je tako pogosto pametno začeti prav v kuhinji.

8 trikov, ki vam bodo olajšali življenje

Triki, ki vam jih predstavljamo, vam lahko vsaj malce pomagajo pri tem, da bo vaše življenje bolj organizirano ter da ne boste izgubljali časa.

Ne zamudite

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×