0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

StrokovnjakiAlja Dimic, prehranaKavni klistir in razstrupljanje jeter

Kavni klistir in razstrupljanje jeter

MORDA VAS ZANIMA

Spoštovanji, prebrala sem članek v reviji Bodi eko o holesterolu in sladkorju. Prosim za informacije o kavnem klistirju.

Hvala lepa, bralka Liljana

- Oglas -

Pozdravljeni, ga. Liljana,
razstrupljanje jeter s kavnim klistirjem in nekateri dodatki so ključnega pomena pri terapiji, saj čistijo telo vseh strupov, kemikalij in toksinov.

Kavni klistir se uporablja za razstrupljanje jeter in ne čiščenje črevesja. Kofein, ki se absorbira v telo, stimulira jetra in žolčevode, da izpraznijo strupen žolč v črevesje, da se izloči. Ko se strupi izločijo, je tako v jetrih prostor za nove strupe, da lahko vstopijo in jih na takšen način lahko odstranimo.
Ne pozabite, da je na vsak kavni klistir potrebno popiti vsaj 2‒3 kozarce po 2 dcl stisnjenega soka z vsemi živimi encimi. O postopku se pred izvajanjem posvetujte s strokovnjakom.

kavni klistir

- Oglas -

Postopek kavnega klistiranja

Potrebujete:

  • 1 liter destilirane vode sobne temperature,
  • 2‒3 žlice organske kave (mora vsebovati kofein in biti brez okusa),
  • posodo iz nerjavečega jekla,
  • cedilo,
  • klistir,
  • lubrikant (kokosovo maščobo, olivno olje),
  • uro.

Priprava kave:
V kozico dajte 1 liter destilirane vode. Preden zavre, vanjo stresite 2‒3 jušne žlice bio kave. Med 5-minutnim mešanjem naj vre, nato na nižji temperaturi kuhajte še 15 minut. Ohladite na sobno temperaturo, precedite kavo skozi cedilo oz. gazo. Takrat bo kava že telesne temperature. Če niste prepričani, je bolje, da je malce bolj hladna kot prevroča. Prelijte mešanico v klistir.

Priprava na klistiranje:
Na tla si položite brisačo. Klistir namestite približno meter visoko, lahko na kljuko od vrat ali na stol. Namastite konec klistirja in poskrbite, da boste imeli uro na dosegu roke. Lezite na desno stran s skrčenimi koleni. Vstavite klistir in poskusite tekočino zadržati v črevesju okoli 15 minut. Če na zdržite, spustite in poskusite ponovno. Čez čas boste zaslišali klokotanje v predelu trebuha. Ta zvok je znak, da vaš žolčnik sprošča strupe v tanko črevesje, da se izločijo.

Vem, da se marsikomu zdi kavni klistir zelo neobičajen, vendar morate vedeti, da je Gersonova terapija naraven prehranski pristop k preprečevanju raka in drugih kroničnih bolezni, kot so sladkorna bolezen, artritis, tuberkuloza, bolezni srca, alergije, težave s ščitnico in še veliko, veliko več.
Vsi, ki smo ga le enkrat probali, ga obožujemo. Smešno? Ampak je zelo, zelo res.

.

NAJNOVEJŠE