DomovZdravje & prehranaHujšanje in presnova

Hujšanje in presnova

Skrivnost do uspešne diete in ohranjanje željene teže je zdrava presnova. Pri tem pa nam pomaga doseči željene cilje pravilna in zdrava prehrana.

- Oglas -

Dobro se je držati naslednjih napotkov, ki bodo pomagali pognati vaš metabolizem:

  1. Uživajte termogenično hrano vsak dan: To je hrana, katera z naravnimi lastnostmi uničevanja maščobe lahko pripomore k željenemu rezultatu. Med takšno hrano spada: ingver, gorčična semena, kumina semena, cimet, zeleni čaj, pekoča paprika, citrusi, jabolčni kis ter rdeča paprika.
  2. Hrano, katero zaužijete dobro prežvečite: S tem pomagate celicam, da izkoristijo hranilne snovi v hrani. Priporočeno je tudi, da spijete malo kisa pred vsakim obedom, pravilno dihate med žvečenjem, ter da obedujete v sproščeni atmosferi.
  3. Pijte zeleni čaj: Skodelica zelenega čaja na dan pripomore k naravnemu viru energije, katero telo potrebuje. Študije pa so pokazale tudi, da kateini, ki se nahajajo v zelenem čaju pripomorejo k uničevanju maščobe.
  4. Poizkusite ločevalno dieto. Ta poleg hujšanja pomaga tudi očistiti telo strupov.
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×