Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.

Na vidiku nova pomoč za osebe z endometriozo

Endometrioza je bolezenska motnja, za katero je značilno pojavljanje tkiva, katerega lastnosti so zelo podobne maternični sluznici, zunaj maternice.

Ne dopustite, da vas zamera razžre od znotraj

Zamera je lahko povezana z zelo konkretnimi dogodki – na primer z izdajo ali ponižanjem.

Govorjenje med spanjem: kaj je krivo za ta pojav?

Govorjenje med spanjem se zdi na prvi pogled predvsem komično. Osebe, za katere se izve, da ponoči rade »poklepetajo same s sabo«.

Psi v povprečju razumejo kar približno 90 človeških besed in fraz

Psi v povprečju razumejo približno 90 človeških besed in fraz.

Popolna nedelja za dober začetek naslednjega tedna

Nedelja je sicer za mnoge ljudi dela prost dan, vendar so osebe, ki nedeljo dojemajo kot svoj najljubši dan v tednu, precej redke.

Podrgnite česen po stopalih … in v ustih boste že kmalu začutili znan okus!

Ali ste vedeli, da lahko okušamo tudi s stopali? Če mislite, da gre za nekakšno čudno šalo, se lahko o resničnosti te trditve precej hitro prepričate sami.
DomovSvetovalnicaNakup kurilne naprave za socialno šibke državljane

Nakup kurilne naprave za socialno šibke državljane

- Oglas -

Mene pa zanima, ali imamo tudi socialno šibki državljani, ki prejemamo socialno podporo, kakšno možnost za zamenjavo stare kurilne naprave?

ODGOVARJA: mag. Boštjan J. Turk, pravnik

Da. Trenutno je »odprt« razpis, ki socialno šibkim občanom omogoča zamenjavo starih kurilnih naprav z novimi napravami na lesno biomaso. Sredstva so namenjena le občanom s stanovanjskimi stavbami v določenih občinah (Ljubljana, Celje, Hrastnik, Kranj, Maribor, Murska Sobota, Novo Mesto, Trbovlje in Zagorje). Pogoj za uspešno kandidiranje je, da gre za osebo, ki je investitor in je hkrati socialno šibek.
Socialno šibek občan pa je vsak lastnik, solastnik ali etažni lastnik eno- ali dvostanovanjske stavbe ali stanovanja v tri- ali večstanovanjski stavbi, ki je v času oddaje vloge za ta javni poziv upravičen do denarne socialne pomoči, ki ni izredna denarna socialna pomoč.

- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×