Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
DomovSvetovalnicaNakup kurilne naprave za socialno šibke državljane

Nakup kurilne naprave za socialno šibke državljane

- Oglas -

Mene pa zanima, ali imamo tudi socialno šibki državljani, ki prejemamo socialno podporo, kakšno možnost za zamenjavo stare kurilne naprave?

ODGOVARJA: mag. Boštjan J. Turk, pravnik

Da. Trenutno je »odprt« razpis, ki socialno šibkim občanom omogoča zamenjavo starih kurilnih naprav z novimi napravami na lesno biomaso. Sredstva so namenjena le občanom s stanovanjskimi stavbami v določenih občinah (Ljubljana, Celje, Hrastnik, Kranj, Maribor, Murska Sobota, Novo Mesto, Trbovlje in Zagorje). Pogoj za uspešno kandidiranje je, da gre za osebo, ki je investitor in je hkrati socialno šibek.
Socialno šibek občan pa je vsak lastnik, solastnik ali etažni lastnik eno- ali dvostanovanjske stavbe ali stanovanja v tri- ali večstanovanjski stavbi, ki je v času oddaje vloge za ta javni poziv upravičen do denarne socialne pomoči, ki ni izredna denarna socialna pomoč.

- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×