DomovSvetovalnica

Svetovalnica

Fant me dobesedno duši

Po skoraj enem letu sem začela opažati stvari, ki jih na začetku nisem. In za stvari, za katere sem mislila, da so »luštkane«, se mi ne zdijo več take.

Ali je izgubil zanimanje zame?

Ali imam kaj upanja s tem fantom ali je res izgubil ves interes zame? Bi mu morala napisati kak SMS?

Stiki s poročenim moškim so se ohladili

Eno leto se videvam s poročenim moškim. Začelo se je na delovnem mestu. Nekaj časa v začetku je on dajal pobudo in mi laskal, preden so se stvari začele zares odvijati med nama.

Ali bo zapustil zaročenko?

S sodelavcem delava skupaj že skoraj pet let in vedno mi je bil všeč. Težava je v tem, da je zaročen z žensko, s katero sta skupaj že sedem let in skupaj imata 9-mesečnega otroka.

Fant me ves čas popravlja

Ko se srečava, moram biti urejena tudi, če pride k meni domov. Govori mi, kako naj se oblačim in nasploh kako naj bom videti.

Neprestano se kregava …

Imam težavo, in sicer to, da se s fantom neprestano kregava. Vsakič, ko pridem utrujena iz službe domov, me pričaka razmetano stanovanje.

Tašča se vmešava

To se bo slišalo povsem stereotipno, ampak res potrebujem pomoč, ker imam občutek, da se mi bo zmešalo. Moj problem je v tašči.

Sramežljiva pred moškimi

To mi je bilo zelo težko napisati, ampak ne vem več, kam naj se obrnem. Sem zelo sramežljiva, kar se tiče moških.

Ne zamudite

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×