Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.

Luskavica – kožna težava, ki jo lahko precej omilimo

Luskavica je ena tistih bolezni, ki niso nalezljive in ne ogrožajo življenja, vsekakor pa bolnike zelo prizadenejo.

S katerimi rastlinami si lahko pomagamo pri težavah s srcem?

Tokrat bomo govorili o rastlinah, ki ugodno delujejo na zdravje srca in krvožilnega sistema.

To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.
DomovSvetovalnicaFant me ves čas popravlja

Fant me ves čas popravlja

- Oglas -

Pozdravljeni. S fantom hodiva že dve leti in razmišljava o skupni selitvi. To se mi zdi pravilen korak nadaljevanja zveze, saj sva skupaj že kar nekaj časa in glede na to, da nisem več ravno najmlajša, bo počasi treba razmišljati o domu in družini. Edino, kar me moti, pa niti ne vem, ali je res smiselno ali si kar nekaj domišljam, je to, da me fant ves čas popravlja. Ko se srečava, moram biti urejena tudi, če pride k meni domov. Govori mi, kako naj se oblačim in nasploh kako naj bom videti. Prej sem res bila videti veliko slabše kot zdaj, tako da mi v bistvu pomaga pri tem, da se izboljšujem. Ne vem, ali je to res težava ali ne in ali boste to pošto samo izbrisali. Naj imajo drugi prednost, če imajo resnejše težave. Jaz sem samo malo v dvomih. Mogoče je treba pač malo potrpeti s kakšnimi stvarmi, ker se na koncu verjetno vse izplača?

Nika Nikolič
ODGOVARJA: Nika Nikolič, mag. pol., spec. psihodinamske psihoterapije

Pozdravljeni! Vprašanje, o katerem pišete, nikakor ni nepomembno. Pravzaprav ste pred zelo pomembno odločitvijo in to, da dajete določene stvari na tehtnico, je ob tem zelo razumljivo. Zdi se, da vam je pomembno predvideti svojo prihodnost. Ozaveščanje vzorcev znotraj partnerskega odnosa nekako lahko spada v ta sklop in očitno razmišljate v smeri, kako bi partnerjevo vedenje potencialno lahko vplivalo na vas in vajin odnos. Iz opisanega sklepam, da vas partnerjevo »popravljanje« vas in vašega videza moti, kar je povsem razumljivo, saj je sporočilo znotraj takšnega vedenja za vas, da zanj niste dovolj dobri. Moteča sporočilnost tega stavka je problematična v partnerskem odnosu, zato je pomembno, da temu posvetite še nekaj časa in se po možnosti pogovorite s partnerjem.

- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×