Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.

Luskavica – kožna težava, ki jo lahko precej omilimo

Luskavica je ena tistih bolezni, ki niso nalezljive in ne ogrožajo življenja, vsekakor pa bolnike zelo prizadenejo.

S katerimi rastlinami si lahko pomagamo pri težavah s srcem?

Tokrat bomo govorili o rastlinah, ki ugodno delujejo na zdravje srca in krvožilnega sistema.

To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.
Zdravje & prehranaTopla voda na tešče za boljše zdravje in vitkejši stas

Topla voda na tešče za boljše zdravje in vitkejši stas

MORDA VAS ZANIMA

Pomembno je, da dan začnemo s tekočino, najbolje seveda z vodo. Med spanjem namreč naše telo izgubi precej zalog tekočine in bistveno je, da jih čim prej obnovimo in se s tem izognemo dehidraciji. Večina sicer v primeru vode poseže po hladni, saj je takšna bolj osvežilna. Vendar pa naj bi bila z vidika zdravja in celo hujšanja/vzdrževanja zdrave telesne teže precej boljša topla oziroma vsaj mlačna voda …

- Oglas -

Pitje tople vode na tešče

Izboljšana prebava oziroma preprečevanje zaprtja

Topla voda ima spodbujevalen vpliv na prebavo. Tako je še posebej dobra izbira za tiste, ki imate pogosto težave s počasno prebavo oziroma z zaprtjem. Če boste dan začeli s kozarcem ali dvema tople vode, bodo občutki napihnjenosti in bolečin v trebuhu, kar sta sicer pogosti posledici zaprtja, najverjetneje že kmalu le še neprijeten spomin.

Ublažitev bolečin in menstrualnih krčev

Včasih lahko pri zmanjšanju bolečin pomagajo že zelo preproste metode. Ena takšnih je na primer pitje tople vode namesto hladne. Toplota namreč na telo učinkuje pomirjajoče. Pomaga pri sprostitvi mišic, zato je topla voda tudi dobra naravna pomoč v primeru menstrualnih krčev.

Lažja izguba odvečnih kilogramov

Pitje tople vode na tešče bo prispevalo tudi k pospešitvi vašega metabolizma. Posledično bo kurjenje maščob precej hitrejše. Tako boste imeli manj težav z izgubljanjem odvečnih kilogramov oziroma z vzdrževanjem želene telesne teže.

Izboljšana prekrvavitev

- Oglas -

Zjutraj je naša prekrvavitev zaradi večurnega spanja in ležanja bolj ali manj na mestu še precej počasna. Če jo želite spodbuditi, je odlična izbira prav kozarec tople vode. Hitrejša prekrvavitev med drugim pomeni učinkovitejše razstrupljanje telesa in zmanjšano nevarnost za nastajanje krčnih žil.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×