RubrikeZanimivostiSeksi vegetarijanca

Seksi vegetarijanca

MORDA VAS ZANIMA

Vsako leto PETA razglasi najbolj seksi vegetarijanca med znanimi osebnostmi. Med že razglašenimi najbolj seksi vegetarijanci so se do sedaj znašla že številna zveneča imena, med njimi Leona Lewis, Anthony Kiedis, Kellie Pickler, Kristen Bell, Russell Brand, Milo Ventimiglia ter Olivia Wilde in Bob Harper. Za mnoge izmed njih veliko ljudi sploh ni vedelo, da so vegetarijanci, dokler jih ni PETA potrepljala po rami. Letos je čast cenjenega naziva doletela Jessico Chastain in Woodyja Harrelsona.

Jessica ChastainJessica Chastain

- Oglas -

Jessica Chastain, ki se je brezmesni dieti posvetila že pred dolgimi petnajstimi leti, ko le-to še ni bilo tako poznano kot je danes, je pred nedavnim navdušila v filmu Služkinje, v katerem je igrala sicer stransko vlogo, a bila tako osupljiva, da je bila za vlogo nominirana za oskarja. Bradu Pittu je delala družbo v filmu Drevo življenja, v Kinodvoru pa ste si lahko ogledali film Zaklonišče. Mlada igralka je morala v filmu Služkinje jesti ocvrtega piščanca, a so ji za snemanje pripravili vegansko različico. »Veganka sem že pet let, petnajst let pa že ne jem mesa in če bi morala jesti meso, ne bi mogla odigrati prizora in še manj pogoltniti hrane,« je povedala Jessica. Več o veganstvu si lahko preberete v članku veganstvo za začetnike.

Woody HarrelsonWoody Harrelson

Hollywoodski veteran, igralec Woody Harrelson, je vegetarijanec že petindvajset let, več kot polovico svojega življenja. Rojen v ameriški državi Teksas, ki je znana po svoji ljubezni do mesnih jedi, zrezkov in ocvrtih piščancev, je bil v to dieto vpeljan seveda kmalu po tem, ko je lahko žvečil. Potem pa je nenadoma spoznal, da ga vsi burgerji in zrezki, ki so tako okusni, utrudijo in da po obroku preprosto obleži. »Imel sem štiriindvajset let, obraz posut z aknami in nos poln sluzi. Na avtobusu sem srečal neko dekle, ki mi je povedalo, da imam netoleranco na mlečne izdelke. Svetovala mi je, naj se jim odpovem, pa bodo vsi ti simptomi izginil. In kako prav je imela!« Woody je bil že dvakrat nominiran za oskarja, nazadnje pa smo ga gledali v Igrah lakote.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×