Zanimivosti

Zanimivosti

zanimivosti, znane osebnosti, intervju, zgodovina

Ali nas rastline vidijo

Nas lahko rastline vidijo?

Ideja, da bi nas lahko rastline opazovale, se zdi po eni strani strašljiva, a hkrati tudi zelo zanimiva. Pravzaprav ta ideja niti ni nekaj novega.
Virtualna resničnost in depresija

Virtualna resničnost kot varna alternativa antidepresivom?

Antidepresivi lahko povzročijo številne stranske učinke, zato znanstveniki proučujejo ali je lahko virtualna resničnost varna alternativa antidepresivom.
Ana Dolinar

Ana Dolinar: Moje telo se je uprlo nakupovanju v ogromnih korporacijah

Ana Dolinar, gledališka igralka, ki se je v srca ljudi vpisala tudi kot simpatična Eli iz Žlahtne štorije, ki se poslavlja z malih zaslonov, pravi, da so se, odkar je postala mati, v njeni glavi začeli dogajati resni premiki.

Kaj sproži stres pri vašem astrološkem znamenju?

Verjetno ste se že kdaj vprašali, kaj sproži stres pri vašem astrološkem znamenju, zato vam predstavljamo dvanajst astroloških znamenj in dvanajst različnih karakternih tipov.

7 sanjskih simbolov in kaj pomenijo

Sanje nam povedo marsikaj, če le razumemo njihov jezik, tokrat pa vam predstavljamo 7 sanjskih simbolov in kaj pomenijo.
Tanja Koren Postružnik

Tanja Koren Postružnik: Čustva občutimo, obnašanje izberemo

Z voditeljico resničnostnega šova Ljubezen po domače sva se pogovarjali kar na njeni čudoviti in prostorni terasi, kjer ima, čeprav živi v mestu, v velikih loncih posajenih ogromno zdravilnih rastlin.

Nasveti za tek, ko je zunaj vroče

Če ste navajeni teka, morda že poznate drobne trike, kako se izogniti hudi vročini, zato vam tokrat predstavljamo nekaj nasvetov za tek, ko je zunaj vroče.

KARLI ZANIUG – Vegan, a mojster najbolj brutalne borilne veščine

Glavni trener in ustanovitelj Krav Maga v Sloveniji Karli Zaniug, mojster Krav Maga 6. dan, ki mu je v življenju najbolj pomembno usmiljenje do drugih živih bitij.
gorka berden

Gorka Berden: Kapitalizem nas je grdo razvadil

Gorka Berden, ki je igro študirala v Parizu, vam je najbrž poznana kot Miša iz serije Da dragi! Da, draga! Pravi, da se, odkar se je vrnila v Slovenijo, počuti kot v malem kokonu, v katerem sicer lepo živimo, smo pa premalokrat presenečeni.
Veganske superge

Veganski čevlji iz lesa

Veganske teniske iz lesa rinašajo še eno inovacijo, ki predstavlja trajnost in kjer se ne izkorišča živali.

Predstavljamo ...

Slovenska EKO Ponudba

Inline
PRIDRUŽITE SE NAM NA FACEBOOKU
Inline
PRIDRUŽITE SE NAM NA FACEBOOKU