Zavarujmo se pred plesnijo in poskrbimo za kakovostnejši zrak

Vsak, ki ima svoj bivalni prostor, si gotovo želi doseči, da bo njegov dom oaza dobrega počutja in hkrati poskrbeti, da tako v sedanjosti kot v prihodnosti ne bo imel prevelikih stroškov vzdrževanja.

Zgodba mladega očeta: Ko Crohnova bolezen postavi življenje na glavo

Navdihujoča zgodba Simona Štelcerja, mladega očka dveh otrok, ki je pred leti zbolel za hudo obliko Crohnove bolezni, ki mu je povsem spremenila življenje.
Tara Zupančič

Tara Zupančič: »Odkar sem v življenju srečnejša, sem tudi bolj zdrava.«

Voditeljica Tara Zupančič je z nami spregovorila o tem, kako je s pozitivnim razmišljanjem in trdim delom na sebi premagala zdravstvene težave.

Revija Bodi eko, Junij 2017

Zakorakajte v poletne mesece z novo junijsko številko revije Bodi eko, ki je polna zanimive in koristne vsebine.

Kako do slastnih rdečih paradižnikov?

Po eni strani je paradižnik nezahteven za vzgojo, po drugi strani pa je zelo zahteven, saj je občutljiv na vremenske razmere in dovzeten za številne bolezni.
Kristali

Čudežna moč kristalov – bodo pomagali tudi vam?

Kristali nam lahko pomagajo, da smo mirnejši in da dosežemo harmonično ravnovesje, saj jim mnogi pripisujejo prav posebno moč.

Število smrti zaradi alkohola pri nas še vedno visoko

Slovenija se po ocenah Svetovne zdravstvene organizacije po obsegu posledic zaradi škodljive rabe alkohola že desetletja uvršča v sam evropski vrh, saj je število smrti zaradi alkohola pri nas še vedno zelo visoko.

Tekoča moč narave za bleščečo polt

Si predstavljate, da se v eni mali kapljici skriva popoln eliksir za vašo kožo? To so popolnoma naravna 100% rastlinska lepotilna olja, ki so že tisočletja lepotna skrivnost žensk s čudovito poltjo, ki vzame sapo.

Rezultati nagradne igre Odylique

Srečni izžrebanci nagradne igre naravne kozmetike Odylique so: Ime in priimek Pošta Simona Kušter Slovenj Gradec Katja Fuks Ljubljana Željka Vidic Ljubljana Marija Hrzinz Rogatec Irena pestelj Domžale Jasmina Jercinovic Gradac Karolina Kerec Šmarje pri Jelšah Renata Duša Prestranek Monika Žagar Srpenica Nada Boštjančič Hrastnik Nina Kelenc Ptuj Gabrijela...
Uros Macerl

Zelena Nobelova nagrada v roke Slovencu

Prejemnik najpomembnejše okoljske nagrade, ki jo podeljujejo že 26 let in jo pogosto označujejo za Nobelovo nagrado za okoljske aktiviste, je predsednik Eko kroga Uroš Macerl.