Cellergie NADH

Kako zvišati energijo, umske sposobnosti in koncentracijo?

V današnjem času zahteve in pričakovanja tako v službi, kot v šoli in pri študiju le še naraščajo. S tem se nenehno višajo tudi naše potrebe po energiji.
Toplotne črpalke

Toplotne črpalke: investicija v okolje, topel dom in prihodnost

Toplotne črpalke so vedno bolj priljubljene, saj so energetsko učinkovit in okolju prijazen sistem za ogrevanje prostorov in pripravo tople sanitarne vode.
Masažna kad

Kaj bi morali vedeti pred namakanjem v masažni kadi?

Čeprav se razvajanje za dva v vroči masažni kadi ali bazenu sliši kot odlična ideja, pa verjetno ne veste, kaj vse bi morali vedeti pred namakanjem v masažni kadi.

Posteljica – biološki odpadek ali podpora za mater in novorojenca?

Naloga posteljice se običajno konča s porodom, vendar pa si v zadnjem času novopečene mamice po svetu pogosteje zaželijo, da bi jo odnesle domov.
Natalija Bratkovič - kmetija

Natalija Bratkovič – Pogovor z novo voditeljico Kmetije!

Natalija Bratkovič, voditeljica Kmetije, ki se letos vrača h koreninam in na POP TV, se najbolje počuti v športnih pajkicah, nenaličena in v objemu svojega partnerja Dejana, s katerim trenutno vzporedno živita svoje sanje.

Preprečite muham, da bi zašle v vaš dom

Predstavljamo vam nekaj trikov, kako lahko preprečite muham, da bi zašle v vaš dom, saj muhe niso samo nadležne, ampak lahko prenašajo tudi bolezni in poškodujejo rastline v vašem vrtu.

Revija Bodi eko, september 2017

September je mesec novih začetkov, pozabljenega vonja po šolskih klopeh in vrnitve v rutino. Nove obveznosti večinoma pomenijo tudi nov odmerek stresa.

Lokalno je aktualno: v harmoniji z okoljem

V vročem poletju, kot je letošnje, radi posegamo po svežem sadju in zelenjavi, saj nam prija lahka in sočna hrana.

Prva bio otroška hrana s certifikatom Demeter pod lastno blagovno znamko

Pri Hoferju v okviru lastne blagovne znamke Natur aktiv najmlajšim ponujajo prvovrstne bio otroške kašice s certifikatom Demeter iz sestavin ekološkega/biodinamičnega kmetijstva. Pridelane so...

3 zelena pravila za prehranjevanje na poti

Čas počitnikovanja je na vrhuncu, a preden se zleknemo na težko pričakovano plažo ali osvojimo svoj najljubši vrh, nas do tja običajno čaka še daljša vožnja.

PREDSTAVLJAMO

Kaj berejo drugi: