fbpx
Domov Rubrike

Rubrike

Revija Bodi eko, marec 2021

Prepričani smo, da boste tudi v tokratni številki našli mnogo zanimivih koristnih vsebin in vam želimo prijetno branje.

Lutein – izjemno pomembna snov za vaše oči

Lutein je snov, karotenoid, ki je še posebej pomembna za zdravje naših oči in lahko pomaga pri težavah z vidom.

Kakšne poklice bomo opravljali v prihodnosti?

Razmišljanje o poklicih prihodnosti postaja vse večji izziv. Tako za starše (ki smo pred tem, v kaj usmeriti mladostnika oz. mu pri tem pomagati in ga motivirati) kot sploh za mlade.

Revija Bodi eko, februar 2021

V februarski reviji Bodi eko smo za vas pripravili pestre in raznolike vsebine, zgodbe ter intervjuje.

3D-posnetek ultrazvoka osrečuje slepe nosečnice

S pomočjo 3D-tehnologije lahko namreč zdaj tudi nosečnice z okvaro vida »spoznajo« svojega nerojenega otroka, še preden pokuka na svet.

Robotski hišni ljubljenčki namesto živalskih?

Je lahko sobivanje z živalskimi roboti enako blagodejno kot sobivanje s pravimi živalmi? Inteligentne robotske igrače oz. socialni roboti v osnovi pogosto spominjajo na ljudi.

Voznik in sovoznik zaspala med vožnjo Tesle

Eden izmed primerov precenjevanja funkcije avtopilota se je zgodil lanskega julija v Kanadi. Policija je takrat prejela obvestilo, da je bil na cesti opažen avtomobil Tesla Model S, ki je vozil občutno prehitro.

Pogovor z Dominiko Tompa Majcen o aktivnem kisiku

Magistro farmacije Dominiko Tompo Majcen smo povprašali kako si lahko z aktivnim kisikom pomagamo pri številnih težavah v ustni votlini.

Čas obdarovanja je pred vrati

Ker je tudi v teh izjemnih časih lepo dobiti klasično, z roko napisano voščilnico, smo vam na poštah poleg bogate ponudbe božičnih in novoletnih voščilnic ter razglednic pripravili tudi lepe poštne znamke z božičnimi in novoletnimi motivi.

Ne zamudite

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×