Na vidiku nova pomoč za osebe z endometriozo

Endometrioza je bolezenska motnja, za katero je značilno pojavljanje tkiva, katerega lastnosti so zelo podobne maternični sluznici, zunaj maternice.

Ne dopustite, da vas zamera razžre od znotraj

Zamera je lahko povezana z zelo konkretnimi dogodki – na primer z izdajo ali ponižanjem.

Govorjenje med spanjem: kaj je krivo za ta pojav?

Govorjenje med spanjem se zdi na prvi pogled predvsem komično. Osebe, za katere se izve, da ponoči rade »poklepetajo same s sabo«.

Psi v povprečju razumejo kar približno 90 človeških besed in fraz

Psi v povprečju razumejo približno 90 človeških besed in fraz.

Popolna nedelja za dober začetek naslednjega tedna

Nedelja je sicer za mnoge ljudi dela prost dan, vendar so osebe, ki nedeljo dojemajo kot svoj najljubši dan v tednu, precej redke.

Podrgnite česen po stopalih … in v ustih boste že kmalu začutili znan okus!

Ali ste vedeli, da lahko okušamo tudi s stopali? Če mislite, da gre za nekakšno čudno šalo, se lahko o resničnosti te trditve precej hitro prepričate sami.

Covid-19: skoraj polovica vseh primerov asimptomatičnih

Raziskovalci so ugotovili, da naj bi bil asimptomatičen potek bolezni značilen za kar približno 40,5 odstotka, torej skoraj polovico vseh primerov covida-19.

Najboljši prijatelji za vaše astrološko znamenje

Ali se vedno spoprijateljite z »napačnimi osebami«, ki nimajo najboljšega vpliva na vas? Prav tisto, kar vas je pri določeni osebi pritegnilo, lahko postopoma postane zelo problematično in celo uničujoče.
Osebna rastAli imate na dlani črto v obliki črke M? Preverite, kaj to...

Ali imate na dlani črto v obliki črke M? Preverite, kaj to pomeni …

MORDA VAS ZANIMA

Prerokovanje usode z dlani je starodavna vedeževalska praksa, za katero ste zagotovo že slišali. Morda ste poskušali celo sami razbrati pomen črt na svoji dlani; danes to ni prevelika težava, saj lahko ogromno informacij najdemo tudi na spletu. Vedeževanje z dlani tako ni več nekaj, kar bi počele samo »jasnovidke«. Toda da bi lahko resnično razumeli, kaj vam sporočajo črte na dlani – če v to seveda verjamete – ne bo zadoščala omejitev na osnovne črte, na primer na življenjsko črto. Zelo pomenljive so lahko tudi črte in povezave med črtami, ki so običajno deležne manj pozornosti. Ena od takšnih je črta v obliki črke M, ki je zelo redka. Preverite, ali morda spadate med tiste ljudi, ki jo lahko najdejo na svoji dlani, in kašen je pomen, ki se skriva za to črto …

Kje natančno iskati črto v obliki črke M?

- Oglas -

Že omenjena življenjska črta, črta razuma in črta ljubezni oziroma odnosov spadajo med najpomembnejše črte na naši dlani – torej med črte, ki prinašajo najpomembnejša sporočila o naši usodi. Črta življenja napoveduje, kako dolgo bomo živeli, obenem pa lahko razkrije precej o našem zdravju. Praviloma gre za precej dolgo, ukrivljeno črto, ki se začne malce nad palcem, nato pa teče proti sredini zapestja. Ljubezenska črta, včasih imenovana tudi črta srca, se začne pod kazalcem in nadaljuje proti robu dlani. Gre za črto, ki napoveduje vašo usodo, povezano z odnosi oziroma s čustvi. Črta modrosti/razuma pa je ravna črta, ki preči sredino dlani in ki jo najdete nad črto življenja. Nato pa je tu še črta usode, ki se začne pod sredincem in teče proti spodnjemu robu dlani oziroma proti zapestju. Ta črta naj bi bila povezana z našo intuicijo. Zanimivo pa je, da te črte ni mogoče najti na vseh dlaneh. Ljudje, ki imajo to črto, so relativno redki. Črta usode je tista, ki lahko poveže prej omenjene črte – torej črto ljubezni, življenja in modrosti – v sekano črto, ki spominja na črko M.

Osebe s to črto so pogosto rojene pod srečno zvezdo …

Ali ste ugotovili, da spadate med redke izbrance usode, ki lahko na svoji dlani najdejo črto v obliki črke M? Potem vas verjetno zelo zanima, kaj natančno ta črta pomeni. Osebe, ki se s prerokovanjem z dlani ukvarjajo malce bolj resno, so prepričane, da je črta, ki spominja na črko M, znak, da so vam zvezde naklonjene. Ljudje, ki imajo na dlani črto v obliki črke M, imajo običajno veliko sreče v življenju. Poleg tega pa naj bi bila ta črta povezana z zelo močno intuicijo, kreativnostjo ter odločnostjo in ambicioznostjo.

Zavarujte se pred iracionalnimi strahovi in uživajte v darovih usode

Seveda pa ni vse rožnato. Črta v obliki črke M naj bi obenem pričala o tem, da vam je usoda v zibko položila tudi specifične izzive. Osebe, ki lahko na svoji dlani prepoznajo črto, ki spominja na črko M, so pogosto nagnjene k pretiranemu analiziranju. Tudi ko se zdi vaše življenje skorajda pravljično, boste našli nekaj, kar vas bo zmotilo – ali pa vas bo hromil strah pred izgubo tistega, kar vam pomeni največ. Tako se lahko hitro ujamete v začaran krog anksioznih misli in tesnobe. Pomembno je torej, da ste pozorni na tovrstne tendence in da poiščete načine za njihovo zajezitev. Le tako boste lahko namreč zares uživali v darovih, ki vam jih namenja usoda. To bo sicer precej lažje, če lahko črko M najdete na obeh dlaneh.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×