0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Osebna rastAli imate na dlani črto v obliki črke M? Preverite, kaj to...

Ali imate na dlani črto v obliki črke M? Preverite, kaj to pomeni …

MORDA VAS ZANIMA

Prerokovanje usode z dlani je starodavna vedeževalska praksa, za katero ste zagotovo že slišali. Morda ste poskušali celo sami razbrati pomen črt na svoji dlani; danes to ni prevelika težava, saj lahko ogromno informacij najdemo tudi na spletu. Vedeževanje z dlani tako ni več nekaj, kar bi počele samo »jasnovidke«. Toda da bi lahko resnično razumeli, kaj vam sporočajo črte na dlani – če v to seveda verjamete – ne bo zadoščala omejitev na osnovne črte, na primer na življenjsko črto. Zelo pomenljive so lahko tudi črte in povezave med črtami, ki so običajno deležne manj pozornosti. Ena od takšnih je črta v obliki črke M, ki je zelo redka. Preverite, ali morda spadate med tiste ljudi, ki jo lahko najdejo na svoji dlani, in kašen je pomen, ki se skriva za to črto …

- Oglas -

Kje natančno iskati črto v obliki črke M?

Že omenjena življenjska črta, črta razuma in črta ljubezni oziroma odnosov spadajo med najpomembnejše črte na naši dlani – torej med črte, ki prinašajo najpomembnejša sporočila o naši usodi. Črta življenja napoveduje, kako dolgo bomo živeli, obenem pa lahko razkrije precej o našem zdravju. Praviloma gre za precej dolgo, ukrivljeno črto, ki se začne malce nad palcem, nato pa teče proti sredini zapestja. Ljubezenska črta, včasih imenovana tudi črta srca, se začne pod kazalcem in nadaljuje proti robu dlani. Gre za črto, ki napoveduje vašo usodo, povezano z odnosi oziroma s čustvi. Črta modrosti/razuma pa je ravna črta, ki preči sredino dlani in ki jo najdete nad črto življenja. Nato pa je tu še črta usode, ki se začne pod sredincem in teče proti spodnjemu robu dlani oziroma proti zapestju. Ta črta naj bi bila povezana z našo intuicijo. Zanimivo pa je, da te črte ni mogoče najti na vseh dlaneh. Ljudje, ki imajo to črto, so relativno redki. Črta usode je tista, ki lahko poveže prej omenjene črte – torej črto ljubezni, življenja in modrosti – v sekano črto, ki spominja na črko M.

Osebe s to črto so pogosto rojene pod srečno zvezdo …

Ali ste ugotovili, da spadate med redke izbrance usode, ki lahko na svoji dlani najdejo črto v obliki črke M? Potem vas verjetno zelo zanima, kaj natančno ta črta pomeni. Osebe, ki se s prerokovanjem z dlani ukvarjajo malce bolj resno, so prepričane, da je črta, ki spominja na črko M, znak, da so vam zvezde naklonjene. Ljudje, ki imajo na dlani črto v obliki črke M, imajo običajno veliko sreče v življenju. Poleg tega pa naj bi bila ta črta povezana z zelo močno intuicijo, kreativnostjo ter odločnostjo in ambicioznostjo.

Zavarujte se pred iracionalnimi strahovi in uživajte v darovih usode

Seveda pa ni vse rožnato. Črta v obliki črke M naj bi obenem pričala o tem, da vam je usoda v zibko položila tudi specifične izzive. Osebe, ki lahko na svoji dlani prepoznajo črto, ki spominja na črko M, so pogosto nagnjene k pretiranemu analiziranju. Tudi ko se zdi vaše življenje skorajda pravljično, boste našli nekaj, kar vas bo zmotilo – ali pa vas bo hromil strah pred izgubo tistega, kar vam pomeni največ. Tako se lahko hitro ujamete v začaran krog anksioznih misli in tesnobe. Pomembno je torej, da ste pozorni na tovrstne tendence in da poiščete načine za njihovo zajezitev. Le tako boste lahko namreč zares uživali v darovih, ki vam jih namenja usoda. To bo sicer precej lažje, če lahko črko M najdete na obeh dlaneh.

.

NAJNOVEJŠE