0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeZanimivostiDobrodelni Brad Pitt in okoljevarstvena Hayden Panettiere

Dobrodelni Brad Pitt in okoljevarstvena Hayden Panettiere

MORDA VAS ZANIMA

Mnogi zvezdniki uporabljajo svojo slavo za še večjo medijsko prepoznavnost, drugi pa jo uporabijo v bolj ‘uporabne’ namene. Med najbolj znane ‘okolju prijazne’ zvezdnike sodita Brad Pitt in Hayden Panettiere, predstavljamo pa vam še ostale, ki delujejo na tem področju.

- Oglas -

Brad Pitt

Brad Pitt ni le še en lep, ampak svojo slavo uporablja v tudi dobrodelne namene – je vodja “zelenega“ projekta obnove New Orleansa, ki ga je pred leti opustošil hurikan Katrina. Poleg tega pa se je igralec pridružil tudi ostalim “zelenim“ arhitekturnim podvigom. Med temi podvigi je tudi projekt z imenom “Adopt a green house“.

Hayden Panettiere

Hayden je ena izmed mladih okoljevarstvenic ter zagovornica pravic živali. Leta 2007 pa je bila vpletena v boj proti letnemu obredu lovenja delfinov na Japonskem.

- Oglas -

Adrian Green

Igralec se zavzema za ekološko obveščeno življenje v vseh pogledih – vozi okolju prijaznejši avtomobil , živi v popolnoma okolju prijazni hiši, ter se zavzema za okolju prijazno življenje na sploh. Leta 2007 pa je možično opozoril na ne profitno iniciacijo “Charity Water“, ki skrbi za potno vodo ter sanitarno higieno v najbolj revnih delih sveta.

Sherly Crow

Pevka je tako rekoč “zelena“ kraljica. Poleg promocije “one square per restroom“, pa skrbi tudi za osveščenost med svojimi turnejami, saj se med tem časom vozi z avtobusom na biodizel.

Sienna Miller

Je ambasadorka za kampanjo klimatskih sprememb stacionirano v Veliki Britaniji. Prav tako pa je pred kratkim izdala linijo oblačil, ki temeljijo na tekstilu brez ogljika. Na EMA Futures Awards pa si je vzela čas, da je tudi tam opozorila gledalce na problem globalnega segrevanja.

Alicia Silverstone

Leta 2004 je bila imenovana za najbolj privlačno vegetarianko, kar pa je izkoristila organizacija PETA, saj je Alicio uporabila za svoje oglase. Alicia je v Los Angelesu ustanovila zavetišče za živali, poleg tega pa je svojo osveščenost pokazala tudi pri izbiri avtomobila, saj vozi hibrida. Alicio Silverstone smo pred časom tudi mi že predstavili.

- Oglas -

Al Gore

Čeprav je Al Gore bil v preteklosti tarča posmeha, pa to še ne pomeni, da njegove izjave niso bile resnične. Al Gore se že dalj časa trudi, da bi še prav čas osvetil ljudi o vse večjemu problemu globalnega segrevanja. S tem je začel že pred časom, vendar pa so ga takrat ameriški politiki prikazali vslabi luči.

.

NAJNOVEJŠE