fbpx
Domov Rubrike Zanimivosti 'Zelena' Alicia Silverstone

‘Zelena’ Alicia Silverstone

Letos  je bilo nagrajenih 11 posameznikov in organizacij, katere so pripomogle k temu, da ekologija postaja vse bolj promovirana in popularna po svetu. Tokrat bomo izpostavili igralko Alicio Silverstone in njene dosežke.

Alicia Silverstone je, da bi dokazala svojo zvestobo pravicam živali, slekla svoja oblačila. S tem je želela povedati, da raje ne nosi ničesar, kot pa da bi nosila živalsko krzno ali, uživala meso. To pogumno dejanje ji je prineslo naziv »The Eco-Original«.


Alicia, ki je že več kot dve desetletji vegeterjanka, izkorišča poznanstva, katere je dobila skozi svojo igralsko kariero ter nastope, da širi in razglablja o pomembnih temah, o katerih bi moralo biti več govora.

Letos bo tako objavila svojo prvo knjigo »The Kind Diet«, v kateri govori o povezavi med tem, kaj vnašamo v svoje telo, kaj delamo z našim planetom in kako lahko izbira prave hrane in prehranjevanja pomaga pri boljšem počutju.

Video podelitve si pa si oglejte spodaj:

- Oglas -

Najnovejše

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×