Revija Bodi eko, Julij-Avgust 2022

Kaj je lepšega v vročih poletnih dneh, kot to, da se lahko uležemo v senco in v roke vzamemo odlično revijo s koristnimi nasveti in recepti?

Nič več opičjih koz?

Sama bolezen se sicer žal ne poslavlja, toda vse kaže, da se bo kmalu poslovilo njeno trenutno ime.

Pritisnite na to točko … in zaspali boste prej kot v 2 minutah

Ali zvečer pogosto težko zaspite? Gre za težavo, ki je vse prej kot redka. Pogost krivec za nespečnost je stres, vendar je lahko povezana...

Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.
RubrikeZanimivosti'Zelena' Alicia Silverstone

‘Zelena’ Alicia Silverstone

MORDA VAS ZANIMA

Letos  je bilo nagrajenih 11 posameznikov in organizacij, katere so pripomogle k temu, da ekologija postaja vse bolj promovirana in popularna po svetu. Tokrat bomo izpostavili igralko Alicio Silverstone in njene dosežke.

- Oglas -

Alicia Silverstone je, da bi dokazala svojo zvestobo pravicam živali, slekla svoja oblačila. S tem je želela povedati, da raje ne nosi ničesar, kot pa da bi nosila živalsko krzno ali, uživala meso. To pogumno dejanje ji je prineslo naziv »The Eco-Original«.


Alicia, ki je že več kot dve desetletji vegeterjanka, izkorišča poznanstva, katere je dobila skozi svojo igralsko kariero ter nastope, da širi in razglablja o pomembnih temah, o katerih bi moralo biti več govora.

Letos bo tako objavila svojo prvo knjigo »The Kind Diet«, v kateri govori o povezavi med tem, kaj vnašamo v svoje telo, kaj delamo z našim planetom in kako lahko izbira prave hrane in prehranjevanja pomaga pri boljšem počutju.

Video podelitve si pa si oglejte spodaj:
- Oglas -
- Oglas -

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×