Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Dom & energijaKo potrebuje vaš hišni ljubljenček kopel

Ko potrebuje vaš hišni ljubljenček kopel

MORDA VAS ZANIMA

Vsakdo, ki ima doma domačega ljubljenčka ve, da ga je potrebno nekajkrat na leto okopati. In po navadi izberemo za njihovo kopel tiste šampone za živali, ki so pač na dosegu roke.

- Oglas -

Katerikoli proizvod boste že pač kupili, si vzemite nekaj minut časa in preberite deklaracijo šampona. Pri tem bodite pozorni, da ta ne bo vseboval insekticidov, sintetičnih dišav, umetnih arom ter barv. V bistvu se izogibajte vseh proizvodov, ki vsebujejo piretrine, piretroide in karbarile.

Sintetični proizvodi po navadi vsebujejo veliko sestavin, katere so strupene našim hišnim ljubljenčkom. Najbolje je seveda uporabljati naravne šampone, vendar pa si zapomnite – ne umivajte vašega ljubljenčka prepogosto, saj mu s tem škodujete. Živali proizvajajo naravna olja, katera negujejo njihovo kožo in dlako. S prepogostim umivanjem pa ta olja sperete in s tem tvegate možna kožna obolenja.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×