Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Pretiravanje s kofeinom poveča nevarnost za osteoporozo

Prepogosto uživanje večjih odmerkov kofeina lahko privede do številnih težav, povezanih z zdravjem.

Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.
Ekologija & okoljeRecikliranje odpadkov letos tudi na DM teku

Recikliranje odpadkov letos tudi na DM teku

MORDA VAS ZANIMA

Ločevanje odpadkov bo letos potekalo tudi na 6. dm teku za ženske!

- Oglas -

DM tek za ženskeV družbi Interseroh se zavedajp pomena obveščanja in ozaveščanja o ravnanju z odpadki in odpadnimi produkti, zato načrtujejo in izvajajo številne aktivnosti v okviru posameznih shem ravnanja z odpadnimi produkti. Letos bo ločevanje odpadkov potekalo tudi na že tradicionalnem 6. dm teku za ženske, ki bo potekal v soboto, 4. junija, med 9. in 15. uro v Parku Tivoli.

Cilj je udeleženke teka ter spremljevalce in obiskovalce opozoriti na pomen ločevanja odpadkov ter na prireditvi ločeno zbrati čim več odpadkov. V ta namen bodo skupaj s partnerjem, Snaga d.o.o., postavili 100 zabojnikov za ločeno oddajanje odpadne embalaže in mešanih komunalnih odpadkov ter poskrbeli za stiskanje in odvoz ločeno zbranih frakcij. K ločevanju bodo udeleženke teka ter njihove spremljevalce pozivali z zastavami in plakati »Vrni embalažo v reciklažo«, pri pravilnem ločevanju pa jim bodo pomagali tudi njihovi sodelavci v modrih majicah z napisom »Vrni embalažo v reciklažo«.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×