Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Ekologija & okoljeRecikliranje odpadkov letos tudi na DM teku

Recikliranje odpadkov letos tudi na DM teku

MORDA VAS ZANIMA

Ločevanje odpadkov bo letos potekalo tudi na 6. dm teku za ženske!

- Oglas -

DM tek za ženskeV družbi Interseroh se zavedajp pomena obveščanja in ozaveščanja o ravnanju z odpadki in odpadnimi produkti, zato načrtujejo in izvajajo številne aktivnosti v okviru posameznih shem ravnanja z odpadnimi produkti. Letos bo ločevanje odpadkov potekalo tudi na že tradicionalnem 6. dm teku za ženske, ki bo potekal v soboto, 4. junija, med 9. in 15. uro v Parku Tivoli.

Cilj je udeleženke teka ter spremljevalce in obiskovalce opozoriti na pomen ločevanja odpadkov ter na prireditvi ločeno zbrati čim več odpadkov. V ta namen bodo skupaj s partnerjem, Snaga d.o.o., postavili 100 zabojnikov za ločeno oddajanje odpadne embalaže in mešanih komunalnih odpadkov ter poskrbeli za stiskanje in odvoz ločeno zbranih frakcij. K ločevanju bodo udeleženke teka ter njihove spremljevalce pozivali z zastavami in plakati »Vrni embalažo v reciklažo«, pri pravilnem ločevanju pa jim bodo pomagali tudi njihovi sodelavci v modrih majicah z napisom »Vrni embalažo v reciklažo«.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×