0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Ekologija & OkoljeMercator prejel prestižno evropsko poslovno nagrado European Business Award

Mercator prejel prestižno evropsko poslovno nagrado European Business Award

MORDA VAS ZANIMA

Mercator je prejel nagrado v kategoriji trajnostnega delovanja, kjer se ocenjuje delovanje podjetij tudi na socialnem, kulturnem, ekonomskem in okoljskem področju, hkrati pa tudi odnosi s kupci in zaposlenimi ter vpliv na širše okolje. Najboljša podjetja v tej kategoriji stremijo k presežkom ne le na poslovnem področju, ampak delujejo z visoko moralno, socialno in okoljsko ozaveščenostjo za skupno dobro.

- Oglas -

Evropsko poslovno priznanje je namenjeno spodbujanju odličnosti, najboljše prakse in inovacij v evropski poslovni skupnosti. V skladu s širšimi cilji Evropske unije je odbor za podelitev nagrade spremljal reprezentativna podjetja v 34 evropskih državah in najboljša povabil k tekmovanju.

Mercator EBA»Delovati trajnostno pomeni najprej delovati odgovorno«,poudarjajo v Mercatorju in dodajajo še: »Zavedamo se vpetosti v družbeno in naravno okolje, zato smo kot največji trgovec v regiji oblikovali in sprejeli zaveze trajnostnega delovanja. Postavili smo si merljive cilje, ki prinašajo dobrobit za ljudi in okolja, s katerimi je Mercator povezan. Vse, kar delamo, delamo v korist kupcev, zaposlenih, dobaviteljev in prebivalcev lokalnih skupnosti v regiji. Želimo prispevati h kakovosti življenja ljudi, ki dnevno prihajajo v stik z Mercatorjem in delujemo z mislijo na prihodnje rodove. To je prepoznala tudi žirija evropske poslovne nagrade za področje trajnostnega delovanja, saj so naši rezultati v regiji sad dolgoletnih prizadevanj, prave vizije in učinkovite strategije celovitega delovanja podjetja.«

Neodvisna žirija prestižnih ekonomistov, akademikov, poslovnežev, politikov in publicistov je ocenila prijave več kot 220 podjetij in finalistom desetih kategorij podelila priznanje Častni trak (Ruban d’ Honneur).

NAJNOVEJŠE