Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Ekologija & okoljeMercator prejel prestižno evropsko poslovno nagrado European Business Award

Mercator prejel prestižno evropsko poslovno nagrado European Business Award

MORDA VAS ZANIMA

Mercator je prejel nagrado v kategoriji trajnostnega delovanja, kjer se ocenjuje delovanje podjetij tudi na socialnem, kulturnem, ekonomskem in okoljskem področju, hkrati pa tudi odnosi s kupci in zaposlenimi ter vpliv na širše okolje. Najboljša podjetja v tej kategoriji stremijo k presežkom ne le na poslovnem področju, ampak delujejo z visoko moralno, socialno in okoljsko ozaveščenostjo za skupno dobro.

- Oglas -

Evropsko poslovno priznanje je namenjeno spodbujanju odličnosti, najboljše prakse in inovacij v evropski poslovni skupnosti. V skladu s širšimi cilji Evropske unije je odbor za podelitev nagrade spremljal reprezentativna podjetja v 34 evropskih državah in najboljša povabil k tekmovanju.

Mercator EBA»Delovati trajnostno pomeni najprej delovati odgovorno«,poudarjajo v Mercatorju in dodajajo še: »Zavedamo se vpetosti v družbeno in naravno okolje, zato smo kot največji trgovec v regiji oblikovali in sprejeli zaveze trajnostnega delovanja. Postavili smo si merljive cilje, ki prinašajo dobrobit za ljudi in okolja, s katerimi je Mercator povezan. Vse, kar delamo, delamo v korist kupcev, zaposlenih, dobaviteljev in prebivalcev lokalnih skupnosti v regiji. Želimo prispevati h kakovosti življenja ljudi, ki dnevno prihajajo v stik z Mercatorjem in delujemo z mislijo na prihodnje rodove. To je prepoznala tudi žirija evropske poslovne nagrade za področje trajnostnega delovanja, saj so naši rezultati v regiji sad dolgoletnih prizadevanj, prave vizije in učinkovite strategije celovitega delovanja podjetja.«

Neodvisna žirija prestižnih ekonomistov, akademikov, poslovnežev, politikov in publicistov je ocenila prijave več kot 220 podjetij in finalistom desetih kategorij podelila priznanje Častni trak (Ruban d’ Honneur).

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×