Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Pretiravanje s kofeinom poveča nevarnost za osteoporozo

Prepogosto uživanje večjih odmerkov kofeina lahko privede do številnih težav, povezanih z zdravjem.

Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.
Ekologija & okoljeMercator prejel prestižno evropsko poslovno nagrado European Business Award

Mercator prejel prestižno evropsko poslovno nagrado European Business Award

MORDA VAS ZANIMA

Mercator je prejel nagrado v kategoriji trajnostnega delovanja, kjer se ocenjuje delovanje podjetij tudi na socialnem, kulturnem, ekonomskem in okoljskem področju, hkrati pa tudi odnosi s kupci in zaposlenimi ter vpliv na širše okolje. Najboljša podjetja v tej kategoriji stremijo k presežkom ne le na poslovnem področju, ampak delujejo z visoko moralno, socialno in okoljsko ozaveščenostjo za skupno dobro.

- Oglas -

Evropsko poslovno priznanje je namenjeno spodbujanju odličnosti, najboljše prakse in inovacij v evropski poslovni skupnosti. V skladu s širšimi cilji Evropske unije je odbor za podelitev nagrade spremljal reprezentativna podjetja v 34 evropskih državah in najboljša povabil k tekmovanju.

Mercator EBA»Delovati trajnostno pomeni najprej delovati odgovorno«,poudarjajo v Mercatorju in dodajajo še: »Zavedamo se vpetosti v družbeno in naravno okolje, zato smo kot največji trgovec v regiji oblikovali in sprejeli zaveze trajnostnega delovanja. Postavili smo si merljive cilje, ki prinašajo dobrobit za ljudi in okolja, s katerimi je Mercator povezan. Vse, kar delamo, delamo v korist kupcev, zaposlenih, dobaviteljev in prebivalcev lokalnih skupnosti v regiji. Želimo prispevati h kakovosti življenja ljudi, ki dnevno prihajajo v stik z Mercatorjem in delujemo z mislijo na prihodnje rodove. To je prepoznala tudi žirija evropske poslovne nagrade za področje trajnostnega delovanja, saj so naši rezultati v regiji sad dolgoletnih prizadevanj, prave vizije in učinkovite strategije celovitega delovanja podjetja.«

Neodvisna žirija prestižnih ekonomistov, akademikov, poslovnežev, politikov in publicistov je ocenila prijave več kot 220 podjetij in finalistom desetih kategorij podelila priznanje Častni trak (Ruban d’ Honneur).

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×