0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaKako do zdravega limfnega sistema

Kako do zdravega limfnega sistema

MORDA VAS ZANIMA

Lahko bi rekli, da je limfni sistem drugi najpomembnejši transportni sistem v našem telesu, takoj za sistemom krvnega obtoka. Je pa s sistemom krvnega obtoka tesno povezan in skupaj tvorita pomembno celoto. Pogosto lahko preberemo napotke, kako skrbeti za naše ožilje, malo manj pa o tem, kako poskrbeti za zdrav limfni sistem. Strnili smo nekaj napotkov strokovnjakinje, kako poskrbeti za ta pomemben del našega telesa.

- Oglas -

Limfni sistem nam je podrobneje predstavila diplomirana fizioterapevtka limfterapevtka Jožica Cajnko s Ptuja. Pri svojem delu se srečuje s številnimi težavami, ki so posledica težav z limfnim sistemom. Velik pomen pripisuje celostni individualni obravnavi, saj tako pridemo do prave diagnoze in posledično rešitve težav. Zanimalo nas je, kako lahko sami, na splošno, vsakodnevno pripomoremo k temu, da bo naš limfni sistem v zavidljivem stanju? Kot strokovnjakinja z večletnimi izkušnjami na tem področju je bila zato pravi naslov za naša vprašanja.

Povprašali smo jo o načinih in najučinkovitejših metodah, s katerimi preventivno skrbimo za svoj limfni sistem in ga tako ohranjamo zdravega. Pa tudi nekaj rešitev, ki so nam v pomoč, v primeru, da že imamo težave in opažamo posledice zastajanja limfne tekočine. Z njimi si lahko pomagamo izboljšati naše stanje …

Celoten članek preberite v reviji Bodi eko, maj 2023. Najdete jo v trafikah, na prodajnih mestih časopisov in revij v trgovinah ter v prodajalnah DM.

Bodi eko maj 2023
.
Prejšnji članek
Naslednji članek

NAJNOVEJŠE