Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Pretiravanje s kofeinom poveča nevarnost za osteoporozo

Prepogosto uživanje večjih odmerkov kofeina lahko privede do številnih težav, povezanih z zdravjem.

Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.
RubrikeZanimivostiAdele je vegetarijanka

Adele je vegetarijanka

MORDA VAS ZANIMA

Adele, ki navdušuje s svojim glasom in talentom, se nikdar ni preveč mučila z vprašanjem o svoji teži. Čeprav je znana po tem, da se ne sekira preveč zaradi nekaj dodatnih kilogramov, pa se je zdaj pred kratkim menda lotila diete, po kateri je izgubila že sedem kilogramov.
Adele je vegetarijankaVelika skrivnost? Odpovedala se je mesu in mesnim izdelkom in postala vegetarijanka ter se začela redno gibati. Diete se je menda lotil tudi njen najdražji. Po zahtevni operaciji grla je pevka spremenila način življenja in se zavoljo petja, ki ji je najljubše na svetu, odpovedala tudi cigaretam. Nova, vitkejša Adele pa se menda tudi veliko bolje počuti, lažje gre v hrib in nima težav s sapo. Diete se menda namerava držati čim dalj časa. Mi pa upamo, da bo ohranila zdrav način življenja, saj nam je njen glas še kako pri srcu.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×