Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
RubrikeZanimivostiAdele je vegetarijanka

Adele je vegetarijanka

MORDA VAS ZANIMA

Adele, ki navdušuje s svojim glasom in talentom, se nikdar ni preveč mučila z vprašanjem o svoji teži. Čeprav je znana po tem, da se ne sekira preveč zaradi nekaj dodatnih kilogramov, pa se je zdaj pred kratkim menda lotila diete, po kateri je izgubila že sedem kilogramov.
Adele je vegetarijankaVelika skrivnost? Odpovedala se je mesu in mesnim izdelkom in postala vegetarijanka ter se začela redno gibati. Diete se je menda lotil tudi njen najdražji. Po zahtevni operaciji grla je pevka spremenila način življenja in se zavoljo petja, ki ji je najljubše na svetu, odpovedala tudi cigaretam. Nova, vitkejša Adele pa se menda tudi veliko bolje počuti, lažje gre v hrib in nima težav s sapo. Diete se menda namerava držati čim dalj časa. Mi pa upamo, da bo ohranila zdrav način življenja, saj nam je njen glas še kako pri srcu.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×