Zdravje & prehranaŽivila, ki spodbujajo izgorevanje maščob

Živila, ki spodbujajo izgorevanje maščob

MORDA VAS ZANIMA

Predstavljamo, katera živila lahko dodate tako rekoč k vsakem obroku, da spodbudite kurjenje maščob v telesu in tako preprosto izgubite kakšen kilogram.

- Oglas -

Živila za izgorevanje maščob

Semena chia

Semena chia vsebujejo visoke količine antioksidantov, vsebujejo namreč kar trikrat več antioksidantov kot borovnice, hkrati pa vsebujejo srcu prijazne omega 3 maščobne kisline in vlaknine. Semena chia bodo poskrbela za občutek sitosti in pripomogla, da bo telo lažje izločilo toksine.

Lanena semena

Lanena semena so naravni preganjalci maščob in najbogatejši rastlinski vir omega 3 maščobnih kislin. Lanena semena so prav tako bogata z vlakninami, zato bodo poskrbela za daljši občutek sitosti po obroku in pripomogla k zmanjšanju vnetij v telesu.

Bučna semena

Bučna semena so bogat vir hranil, kot sta magnezij in cink, ki sodelujeta pri regulaciji metabolizma in pri uravnavanju ravni glukoze v krvi.

Avokado

- Oglas -

Avokado je poln dobrih maščob, ki skrbijo za pravilno delovanje celičnih membran, uravnavajo hormone in pospešujejo metabolizem. Je tudi eden izmed najbogatejših virov kalija, ki pomaga pri izločanju odvečne vode iz telesa.

Ingver

Ingver bo poskrbel za protivnetno delovanje in bo pripomogel k pospešenem metabolizmu, hkrati pa je dober zaviralec apetita.

Fermentirana kokosova voda (kokosov kefir)

Fermentirana kokosova voda pomaga uravnavati hrepenenje po sladkem in vsebuje dobre probiotike, ki bodo poskrbeli za zdravo prebavo.

Jabolčni kis

Jabolčni kis je znan po tem, da uravnava in znižuje krvni sladkor in pospešuje prebavo. Vsebuje tudi veliko vitaminov B in kalija.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×