0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaShujšajte s hrano

Shujšajte s hrano

MORDA VAS ZANIMA

Se vam zdi hujšanje s hrano kot nekaj neverjetnega? Verjetno ste tudi že slišali kaj je ločevalna dieta? Morda za nekatere še vedno neverjetno, vendar je tu nekaj idej, kako normalno jesti in piti, ter s tem shujšati.

- Oglas -

Nekatere raziskave so pokazale, da lahko z določeno hrano celo shujšate! Zato jejte in pijte naslednje stvari, koliko vam srce poželi:

Jajca: Proteini v jajcih vam bodo za zajtrk napolnili želodec, zato se boste počutili bolj site, kot pa če bi za spremembo jedli zajtrk z veliko ogljiki (žitarice, …). Zato si le privoščite za zajtrk omleto!

Beli čaj:
Verjetno ste že slišali za zdravilne učinke zelenega čaja, vendar pa beli čas dejansko vsebuje še več sestavine im. EGCG, za katero znanstveniki verjamejo, da uničuje maščobne celice in preprečuje nastanek novih.


Probiotiki: So dobri ne le za probiotične bakterije, ampak tudi za imunski sistem. Raziskovalci s Finske pa so nedavno ugotovili tudi, da pomagajo vašemu telesu omejiti absorbcijo kalorij.

- Oglas -

No, verjetno niste pričakovali, vam da bodo strokovnjaki svetovali, da je vrečka čipsa na dan zdrava. Vseeno pa je dobro vedeti, da obstaja tudi hrana, katero lahko jeste brez večjih odrekanj in ki ne bo vplivala na obseg vašega pasu.

.

NAJNOVEJŠE