Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Zdravje & prehranaShujšajte s hrano

Shujšajte s hrano

MORDA VAS ZANIMA

Se vam zdi hujšanje s hrano kot nekaj neverjetnega? Verjetno ste tudi že slišali kaj je ločevalna dieta? Morda za nekatere še vedno neverjetno, vendar je tu nekaj idej, kako normalno jesti in piti, ter s tem shujšati.

- Oglas -

Nekatere raziskave so pokazale, da lahko z določeno hrano celo shujšate! Zato jejte in pijte naslednje stvari, koliko vam srce poželi:

Jajca: Proteini v jajcih vam bodo za zajtrk napolnili želodec, zato se boste počutili bolj site, kot pa če bi za spremembo jedli zajtrk z veliko ogljiki (žitarice, …). Zato si le privoščite za zajtrk omleto!

Beli čaj:
Verjetno ste že slišali za zdravilne učinke zelenega čaja, vendar pa beli čas dejansko vsebuje še več sestavine im. EGCG, za katero znanstveniki verjamejo, da uničuje maščobne celice in preprečuje nastanek novih.


Probiotiki: So dobri ne le za probiotične bakterije, ampak tudi za imunski sistem. Raziskovalci s Finske pa so nedavno ugotovili tudi, da pomagajo vašemu telesu omejiti absorbcijo kalorij.

No, verjetno niste pričakovali, vam da bodo strokovnjaki svetovali, da je vrečka čipsa na dan zdrava. Vseeno pa je dobro vedeti, da obstaja tudi hrana, katero lahko jeste brez večjih odrekanj in ki ne bo vplivala na obseg vašega pasu.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×