Zdravje & prehranaSadje in zelenjava, ki topita maščobe

Sadje in zelenjava, ki topita maščobe

MORDA VAS ZANIMA

Vsakdo si želi na čim bolj preprost način odpraviti odvečno maščobo v telesu, čeprav to ni povsem možno ne da bi zaužili manj kalorij in v način življenja vključili dovolj gibanja, si lahko vseeno pomagate tako, da v vaš jedilnik vključite sadje in zelenjavo, ki pripomoreta k bolj učinkovitem topljenju maščob.

- Oglas -

Sadje Maščobe

Grenivka

Grenivka je polna vlaknin in bo zato poskrbela, da boste dlje siti. Poleg tega je znana po svoji lastnosti, da pospeši prebavo in pomaga pri kurjenju maščobe.

Jagodičevje

Jagodičevje pomaga pri kurjenju maščobe, hkrati pa pomaga pri uravnavanju apetita. Jagodičevje je tudi odlična zamenjava za sladkarije, saj bo poskrbelo, da boste dlje siti, hkrati pa vsebuje velike količine antioksidantov, ki lovijo proste radikale v telesu.

Česen

Česen pomaga pospešiti metabolizem in napada maščobne celice. Prav tako ima zdravilne lastnosti in jedem podari okus, da so te še bolj slastne.

Pekoča paprika

- Oglas -

Pekoče paprike bodo poskrbele za dvig temperature v vašem telesu in tako pripomogle, da bo vaše telo pokurilo več kalorij.

Avokado

Avokado pomaga pri reguliranju krvnega sladkorja v telesu. Čeprav avokado vsebuje maščobe prijazne srcu, morate biti pozorni, da avokado uporabljate v malih količinah, saj ima dokaj visoko kalorično vrednost.

Kokos

Kokosova voda ali mleko imata prav tako lastnosti, ki stimulirajo metabolizem in pospešujejo kurjenje maščob v telesu.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×