0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaProticelulitni kavni piling za telo

Proticelulitni kavni piling za telo

MORDA VAS ZANIMA

Če se sprašujete, kako v poletnih mesecih zmanjšati celulit na stegnih, potem je doma narejen kavni piling prava rešitev za vas. Kava vsebuje kofein, ki je sovražnik celulita št. 1, saj napne kožo in jo oskrbi s potrebnimi antioksidanti. Ob redni uporabi kavnega pilinga, ki mu bomo dodali še nekaj dodatnih sestavin, se bo videz celulita in pomarančne kože drastično izboljšal.

- Oglas -

Kavo bomo kombinirali z vlažilnim in pomirjevalnim kokosovim oljem ter malce morske soli ali sladkorja za še boljši piling učinek. Mešanico teh treh sestavin bomo vmasirali na problematične predele in s tem povečali cirkulacijo krvi, rezultat pa bo bolj gladka in napeta koža. Pri vmasiravanju lahko uporabimo tudi suho krtačo. Ena od prednosti tega pilinga so tudi prijetne vonjave.

kavni piling

Kaj potrebujemo?

Za pripravo anticelulitnega kavnega pilinga potrebujemo: 100 g kave, 6 žlic kokosovega olja, 3 žlice morske soli ali sladkorja, prazno posodo.

- Oglas -

Postopek priprave:

  1. V posodi zmešajte vse suhe sestavine pilinga (kava, sol oziroma sladkor).
  2. Če je kokosovo olje trdo, ga stalite (lahko v mikrovalovni pečici). Dodajte ga mešanici.
  3. Dobro zmešajte.
  4. Tako pripravljeni piling shranite v vodoodpornem vrču ali kontejnerju.

Pa pričnimo s pilingom …

Preden greste pod tuš in nanesete piling, naredite osnovni piling s suho krtačo, kar bo spodbudilo cirkulacijo, učinek kavnega pilinga pa bo še večji. Pri krtačenju bodite nežni in masirajte s krožnimi gibi. Obdelajte celo telo, najbolj pa se posvetite problematičnim mestom, kjer bi se radi znebili celulita.

Ko ste zaključili s kratčo, na vse problematične predele s krožnimi gibi vmasirajte kavni piling. Ko končate, ga sperite. Če želite najboljše rezultate, priporočamo, da enak postopek ponovite ob vsakem tuširanju.

.

NAJNOVEJŠE