[prijava_mob]
[prijava]
0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

JogaJoga namesto kave

Joga namesto kave

MORDA VAS ZANIMA

Se nikoli niste imeli za jutranjega človeka? Se počutite, kot da vas je povozil traktor, dokler ne spijete prve jutranje kave? Kaj pa če bi poskusili poživiti telo drugače?

- Oglas -

Naj vašo jutranjo rutino z veliko skodelice kave zamenja joga. Dihalne vaje v različnih telesnih položajih (asane) pripeljejo do telesne in duševne uravnovešenosti. Joga predstavlja tudi pot k razsvetljenju.

Joga namesto kave

Ker poznamo veliko vrst joge, se je potrebno sprva pozanimati, kakšne so učinkovitosti in posledice. Za zaspano jutro si zberite tisto, ki je malce bolj poživljajoča, saj vas bo v parih minutah popolnoma prebudila in iz vas izvabila najboljše za nov dan. Veliko ljudi zjutraj dela tako imenovan Pozdrav soncu. Sklop enostavnih vaj traja približno pet minut, kar je ravno dovolj, da se začnete počutiti dobro in dovolj malo, da ne predstavlja napora oziroma spremembe življenjskega ritma. Z jutranjo jogo si boste izboljšali produktivnost in pospešili metabolizem. Postali boste bolj gibljivi. Ko bo enkrat joga postala del vašega vsakdana, boste na splošno bolj aktivni, srečni, zdravi in polni energije.

Kako začeti?

Za vadbo potrebujete udobna oblačila in blazino za jogo. Začnite z mirno meditacijo. Usedite se na tla, prekrižajte noge po turško, sklenite dlani in dihajte nekaj ačasa. Ko se počutite pripravljeni, začnite z asanami po naslednjem vrstnem redu: stojte vzravnano, postavite se v položaj mačka, nato sledi raztegnjeni kužek, dvignite zadnjico v strešico, na koncu pa priklon do tal. To ponovite od dvakrat do petkrat, na koncu pa se ulezite na tla in umirjeno dihajte kakšno minutko.

- Oglas -

Pripravljeni ste na nov dan. Naj bo čudovit! Ko boste jutranjo jogo vadili več kot en teden, vam zagotavljamo, da se boste zbujali veliko bolj dobre in komaj čakali vašo ljubko jutranjo rutino.

Preberite tudi: Z redno vadbo joge do telesnega in duševnega zdravja

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×