Zdravje & prehranaStres in čustveno zdravje

Stres in čustveno zdravje

MORDA VAS ZANIMA

Ne odločajo samo dejavniki okrog nas o tem ali bomo v stresu ali ne, ampak tudi naša interpretacija teh dejavnikov. Naše zdravje je v veliki meri odvisno od tega, kako ustrezno in učinkovito se spoprimemo z izzivi, ki smo jim izpostavljeni.

- Oglas -

Jasno je, da moramo poleg skrbi za telo poskrbeti tudi za duševno počutje. Ljudje, ki živijo stabilno in uravnoteženo družinsko in poklicno življenje, imajo večjo sposobnost obnavljanja imunskega sistema kot drugi. Manjša bolezen je opozorilni signal telesa, ki nam pravi, da moramo spremeniti svoje obnašanje ali stil življenja. Če taka opozorila spregledamo, se lahko razvije resnejša bolezen.

Naša duhovna stran je naš notranji glas ali intuicija, ki ve kaj je za nas dobro in kaj ne. Igra pomembno vlogo pri iskanju uravnoteženega življenja. Mnogi ljudje pa ignorirajo svoj notranji glas, ker ga zaradi stresov ne slišijo več. Vse kar storimo z namenom, da bi vzpostavili spet stik z našo intuicijo, nam pomaga najti ravnovesje v življenju in koristi našemu čustvenemu zdravju.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×