Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Ekologija & okoljeSmeti mečite tja, kamor spadajo

Smeti mečite tja, kamor spadajo

MORDA VAS ZANIMA

Recikliranje postaja vedno bolj razširjeno, saj že samo v Ameriki kar 90 % ljudi reciklira časopisni papir, steklo, aluminij in motorno olje.

- Oglas -

Res je, da so takšne novice vsekakor čudovite, vendar pa količina smeti še vedno iz dneva v dan narašča. Problem je seveda v tistih smeteh, ki ne pridejo do smetišča, ampak ležijo na okoli.

Velikokrat takšne smeti predstavlja odvečna hrana, papir, plastenke in aluminij. Vsekakor se da takšne smeti enostavno reciklirati namesto da smetijo našo deželo. Vendar pa je v večini primerov problem ravno v človeški lenobi in malomarnosti. Še vedno namreč obstaja veliko takšnih, ki se ne zavedajo, da metanje stvari skozi okno predstavlja dokaj velik problem. Prav tako lahko še vedno v velikih primerih vidimo ostanke piknika preteklega dne, ko se odpravimo v naravo.

Zato naslednjič, ko zagledate takšen prizor na vaši poti pomagajte tem smetem, ki niso prišle do koša, da tam vseeno pristanejo. Vaše dobro delo pa lahko morda navdihne tudi vaše prijatelje, sosede, znance in začno tudi sami bolj spoštovati naravo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×