Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Pretiravanje s kofeinom poveča nevarnost za osteoporozo

Prepogosto uživanje večjih odmerkov kofeina lahko privede do številnih težav, povezanih z zdravjem.

Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.
Zdravje & prehranaNad raka z živo hrano in gersonovo terapijo

Nad raka z živo hrano in gersonovo terapijo

MORDA VAS ZANIMA

Tako imenovana Gersonova terapija, ki jo je razvil nemški zdravnik Max Gerson pred več kot osemdesetimi leti, velja za revolucionarni naravni način zdravljenja številnih degenerativnih bolezni sodobnega časa.
Sveži sadni sokoviPo Gersonovem zatrjevanju imajo vse sodobne bolezni dva osnovna vzroka: zastrupljenost zaradi onesnaženega okolja in predelane hrane s številnimi prehranskimi dodatki ter prehransko nedohranjenost zaradi umetnih gnojil, ki jih prekomerno uporabljamo pri pridelavi hrane. Gersonova terapija, ki temelji na strogi dieti in kavnem klistirju, oboje odpravlja z bogato prehrano in razstrupljanjem organizma. V Gersonovem zdravstvenem centru, ki se nahaja v madžarskem turističnem kraju Dobogokö (sedemintrideset kilometrov oddaljen od Budimpešte) že več kot tri leta učinkovito zdravijo paciente z rakom z vsega sveta.

- Oglas -

Štirinajstdnevni intenzivni program, ki ga izvajajo, je sestavljen iz vsakodnevnega kavnega klistriranja, pitja sveže stisnjenih sadnih sokov (pitje sokov se v času terapije stopnjuje vse do trinajst kozarcev na dan), uživanja svežega sadja in zelenjave biološke pridelave in kuhanih vegetarijanskih jedi. Za dosego želenih rezultatov morajo pacienti še najmanj dve leti dosledno slediti programu klistiranja, pitja svežih zelenjavnih in sadnih sokov, uživanja raznolike organske vegetarijanske prehrane z nič soli in malo maščobe ter s številnimi prehranskimi dodatki, ki telesu pomagajo pri samozdravljenju.

Gersonova terapija se je izkazala za izjemno učinkovito pri rakavih in kroničnih boleznih, boleznih srca in ožilja, učinkovita je tudi pri zdravljenju astme, alergije in prehranske netolerance, različnih vrst zasvojenosti, hiperaktivnosti, depresije, Chronove bolezeni, migrene, endometrioze, osteoporoze in drugih.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×