[prijava_mob]
[prijava]
0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaNad raka z živo hrano in gersonovo terapijo

Nad raka z živo hrano in gersonovo terapijo

MORDA VAS ZANIMA

Tako imenovana Gersonova terapija, ki jo je razvil nemški zdravnik Max Gerson pred več kot osemdesetimi leti, velja za revolucionarni naravni način zdravljenja številnih degenerativnih bolezni sodobnega časa.
Sveži sadni sokoviPo Gersonovem zatrjevanju imajo vse sodobne bolezni dva osnovna vzroka: zastrupljenost zaradi onesnaženega okolja in predelane hrane s številnimi prehranskimi dodatki ter prehransko nedohranjenost zaradi umetnih gnojil, ki jih prekomerno uporabljamo pri pridelavi hrane. Gersonova terapija, ki temelji na strogi dieti in kavnem klistirju, oboje odpravlja z bogato prehrano in razstrupljanjem organizma. V Gersonovem zdravstvenem centru, ki se nahaja v madžarskem turističnem kraju Dobogokö (sedemintrideset kilometrov oddaljen od Budimpešte) že več kot tri leta učinkovito zdravijo paciente z rakom z vsega sveta.

- Oglas -

Štirinajstdnevni intenzivni program, ki ga izvajajo, je sestavljen iz vsakodnevnega kavnega klistriranja, pitja sveže stisnjenih sadnih sokov (pitje sokov se v času terapije stopnjuje vse do trinajst kozarcev na dan), uživanja svežega sadja in zelenjave biološke pridelave in kuhanih vegetarijanskih jedi. Za dosego želenih rezultatov morajo pacienti še najmanj dve leti dosledno slediti programu klistiranja, pitja svežih zelenjavnih in sadnih sokov, uživanja raznolike organske vegetarijanske prehrane z nič soli in malo maščobe ter s številnimi prehranskimi dodatki, ki telesu pomagajo pri samozdravljenju.

Gersonova terapija se je izkazala za izjemno učinkovito pri rakavih in kroničnih boleznih, boleznih srca in ožilja, učinkovita je tudi pri zdravljenju astme, alergije in prehranske netolerance, različnih vrst zasvojenosti, hiperaktivnosti, depresije, Chronove bolezeni, migrene, endometrioze, osteoporoze in drugih.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×