Lepota & KozmetikaLuskavica: Pomagajmo si z glino

Luskavica: Pomagajmo si z glino

MORDA VAS ZANIMA

Zagotovo poznate kožno bolezen, ki se imenuje luskavica, in verjetno vsi poznamo vsaj nekoga, ki se z njo spopada tako ali drugače. Res je, luskavica ni nalezljiva, vendar je lahko za posameznika, ki se z njo bojuje že vse življenje, zelo neprijetna.

- Oglas -

Pravi vzrok za luskavico je še vedno neznan, vendar lahko na njen izbruh vpliva vrsta dejavnikov – od stresa, bolezni pa vse do dedne zasnove. Klub temu pa vedno več ljudi prisega na naravni način lajšanja simptomov, saj narava skriva nekatera zelo učinkovita zdravila, na katera včasih kar pozabimo.

luskavica glina

Glina in luskavica

Vedno več je pozitivnih povratnih informacij uporabnikov gline, ki so si z njo zelo pomagali. Zakaj je glina pri luskavici priporočljiva? Glina ni le čistilna, ker nase privlači številne nečistoče in strupe ter jih izloči iz telesa, ampak vsebuje tudi silicij, ki je zelo pomemben mineral in je pri luskavici zelo zaželen, saj lahko pomaga pri obnavljanju vezi …

Glineno terapijo zato vedno pri luskavici in recept najdete v tiskani izdaji revije Bodi eko >>

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×