Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Ekologija & okoljeLED žarnice v vsak dom?

LED žarnice v vsak dom?

MORDA VAS ZANIMA

Eno izmed vodilnih izdelovalcev LED žarnic, Cree, je nedavno predstavilo nov model LED žarnice, ki bodo kmalu na voljo tudi na širšem trgu.

- Oglas -


Vendar pa verjetno vsakogar zanima, ali bo to ena izmed tistih žarnic, ki so res da varčne, vendar pa je pod vprašajem njihova svetilnost. Podjetje je obljubilo, da bo ta novi model LED žarnice svetil veliko bolje od ostalih modelov in da bo pripravljen za trg že naslednje leto.

Pred kratkim pa se je podjetje Cree povezalo s podjetjem GE invse kaže, da bo že do konca leta 2010 možno kupiti podoben model omenjene LED žarnice. To bo izboljšani model starih LED žarnic, tista prava pa seveda prihaja prihodnje leto, sta pa oba modela velik korak naprej v LED tehnologiji.

Te žarnice bodo lahko nadomestile stare žarnice, saj bodo imele enak nastavek, svetile pa naj bi veliko bolje kot pa navadna 40W žarnica. V 17 letih, kot je njena življenska doba, pa bi naj porabile le 7W.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×