Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Pretiravanje s kofeinom poveča nevarnost za osteoporozo

Prepogosto uživanje večjih odmerkov kofeina lahko privede do številnih težav, povezanih z zdravjem.

Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.
Ekologija & okoljeLED žarnice v vsak dom?

LED žarnice v vsak dom?

MORDA VAS ZANIMA

Eno izmed vodilnih izdelovalcev LED žarnic, Cree, je nedavno predstavilo nov model LED žarnice, ki bodo kmalu na voljo tudi na širšem trgu.

- Oglas -


Vendar pa verjetno vsakogar zanima, ali bo to ena izmed tistih žarnic, ki so res da varčne, vendar pa je pod vprašajem njihova svetilnost. Podjetje je obljubilo, da bo ta novi model LED žarnice svetil veliko bolje od ostalih modelov in da bo pripravljen za trg že naslednje leto.

Pred kratkim pa se je podjetje Cree povezalo s podjetjem GE invse kaže, da bo že do konca leta 2010 možno kupiti podoben model omenjene LED žarnice. To bo izboljšani model starih LED žarnic, tista prava pa seveda prihaja prihodnje leto, sta pa oba modela velik korak naprej v LED tehnologiji.

Te žarnice bodo lahko nadomestile stare žarnice, saj bodo imele enak nastavek, svetile pa naj bi veliko bolje kot pa navadna 40W žarnica. V 17 letih, kot je njena življenska doba, pa bi naj porabile le 7W.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×