Ljubezen do sebe: 5 nasvetov, kako postati lastna »duša dvojčica«

Ljubezen do sebe je osnova srečnega, mirnega življenja. Vendar pa to ni nekaj, v kar bi se lahko preprosto prisilili. Pozitivne afirmacije pogosto niso dovolj.

Prepiri med partnerjema so lahko koristni

Prepiri so lahko koristni za okrepitev vezi med partnerjema – če seveda niso povezani z nespoštljivostjo in nasilnim obnašanjem.

Redno pitje kave je lahko koristno za vaše srce

Študija, ki je bila predstavljena na letošnjem kongresu Ameriškega združenja za kardiologijo, prinaša dobre novice za ljubitelje kave. Ne le da zmerno uživanje kave...

Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.
Dom & energijaLED žarnice osvetlijo prihodnost

LED žarnice osvetlijo prihodnost

MORDA VAS ZANIMA

Ravno, ko smo se navadili na varčne žarnice, so se začele vse bolj uveljavljati, še bolj energijsko varčne – LED žarnice.

- Oglas -

Znanstveniki so pred kratkim iznašli bolj učinkovito izdelavo omenjenih žarnic, zato LED žarnice počasi začenjajo prevladovati nad navadnimi varčnimi žarnicami. Kot primerjavo lahko podamo naslednji podatek, kateri govori v prid LED žarnicam, saj te delujejo 10x dalj časa kot navadne varčne žarnice.

LED žarnice so prihodnost

Te žarnice (za enkrat) še niso tako poceni, vendar pa nam že z malo enostavne matematike uspe izračunati, da se jih splača kupiti, saj boste na dolgi rok prihranili več. Sami stroški elektrike, čas “gorenja“ žarnice, ter nakup nove žarnice verjetno ne govorijo ravno v prid navadni ali varčni žarnici, kateri gorita občutno manj časa, porabita več energije, pa tudi zahtevata več obiskov trgovine. Z LED žarnico pa lahko na vsem tem veliko prihranimo.

Seveda pa uporaba LED žarnice ni le dobra za lasten žep, ampak tudi za okolje, saj nižji računi za elektriko pomenijo tudi manjše izpuste emisij v ozračje. Prav tako ,a LED žarnica ne vsebuje strupenega živega srebra, kot varčne žarnice. Če pa lahko zaupamo britanskim znanstvenikom, pa bodo te žarnice z leti postale še toliko boljše.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×