Najboljša leta? Med 30. in 34. letom starosti!

Mnenja o tem, katera so najboljša leta človekovega življenja, so seveda zelo subjektivna.

Ali lažnim novicam nasedajo samo starejši ljudje?

Prepričanje, da lažnim novicam nasedajo predvsem starejši ljudje, je zelo razširjeno. Ali gre pri tem za upravičeno stališče ali zgolj za predsodek?

Aktivno poslušanje – osnova uspešne komunikacije

Čeprav se vam morda zdi, da poslušate sogovornika, so standardi za aktivno poslušanje, ki je osnova uspešne komunikacije, precej visoki.

Ščetkanje zob pred zajtrkom ali po zajtrku?

Kdaj si običajno lotite ščetkanja zob – neposredno po tem, ko se zbudite, torej še pred zajtrkom, ali šele po prvem obroku?

Sam svoj terapevt: 3 vprašanja, ki si jih morate zastaviti vsak dan

Terapija v lastni režiji ima lahko kljub temu ogromno koristi. Omogoča vam nadzor nad čustvi in počutjem.

Protibolečinska sredstva lahko, paradoksno, prispevajo h kroničnim bolečinam

Znano je, da je lahko pogosta uporaba protibolečinskih sredstev problematična. Zdaj pa so raziskovalci odkrili, da ima lahko celo paradoksen učinek.

Onesnaženost okolja kriva že za najmanj 9 milijonov smrti letno

Raziskovalci so ugotovili, da je bila onesnaženost okolja leta 2019 kriva za najmanj 9 milijonov prezgodnjih smrti.

Migrene lahko povečajo nevarnost za zaplete med nosečnostjo

Z migrenami se spopada kar približno 20 odstotkov žensk v rodni dobi. Raziskovalci so bili pozorni na najbolj tipične zaplete, povezane z nosečnostjo.
Ekologija & okoljeFord in Microsoft sodelujeta pri razvoju električnih avtomobilov

Ford in Microsoft sodelujeta pri razvoju električnih avtomobilov

MORDA VAS ZANIMA

Microsoft ima novega partnerja za njihovo Hohm programsko opremo, in to je Ford Motors Co. Podjetji sta se namreč združili, da bi izpopolnili Fordovo električno vozilo z Hohm-ovimi orodji za električni nadzor.

- Oglas -

Rezultat partnerstva bo omogočal voznikom električnega vozila, da bodo polnili svoje jeklene konjičke na bolj ugoden in odgovorn način, z zmanjševanjem obremenitve omrežja v času, ko je to najbolj obremenjeno.


Orodja za to ‘pametno’ omrežje Microsoft Hohm so nujna za električna vozila, da so le-ta lahko uspešna oz. okolju prijazna. Zato bo z integracijo tega tipa ‘odgovorne tehnologije’ to pomemben korak naprej za podjetje Ford.

Programska oprema bo nameščena v vsa električna vozila prihodnosti, prvi takšen avtomobil pa bo Ford Focus, ki naj bi prišel na tržišče prihodnje leto.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×