Ekologija & OkoljeFord in Microsoft sodelujeta pri razvoju električnih avtomobilov

Ford in Microsoft sodelujeta pri razvoju električnih avtomobilov

MORDA VAS ZANIMA

Microsoft ima novega partnerja za njihovo Hohm programsko opremo, in to je Ford Motors Co. Podjetji sta se namreč združili, da bi izpopolnili Fordovo električno vozilo z Hohm-ovimi orodji za električni nadzor.

- Oglas -

Rezultat partnerstva bo omogočal voznikom električnega vozila, da bodo polnili svoje jeklene konjičke na bolj ugoden in odgovorn način, z zmanjševanjem obremenitve omrežja v času, ko je to najbolj obremenjeno.


Orodja za to ‘pametno’ omrežje Microsoft Hohm so nujna za električna vozila, da so le-ta lahko uspešna oz. okolju prijazna. Zato bo z integracijo tega tipa ‘odgovorne tehnologije’ to pomemben korak naprej za podjetje Ford.

Programska oprema bo nameščena v vsa električna vozila prihodnosti, prvi takšen avtomobil pa bo Ford Focus, ki naj bi prišel na tržišče prihodnje leto.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×