Aditiv E466 najverjetneje nevarnejši, kot se je verjelo doslej

Aditiv karboksimetil celuloza se uporablja pri izdelavi najrazličnejših živil. Pogosteje se je začel uporabljati v 60. letih prejšnjega stoletja.

Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.
Ekologija & okoljeFord predstavil kombi na električni pogon

Ford predstavil kombi na električni pogon

MORDA VAS ZANIMA

Ford je naredil še en korak naprej in dodal že obstoječim vozilom na električni pogon še dostavno vozilo – kombi Transit Connect.

- Oglas -

Konvencionalna različica tega kombija je že bila predstavljena na avtomobilski razstavi v Detroitu, ZDA (Detroit Auto Show). Manjše število električne različice tega kombija bodo na voljo že letos, če pa bo povpraševanje veliko, pa bodo naknadno naredili še nekaj različic tega kombija.


Kombi nos naziv ‘all-electric’ ali popolnoma električno vozilo, namen tega vozila pa je za komercialno uporabo z redno in predvidljivo vožnjo. Pri Fordu pravijo, da bo možno kupiti omenjeni kombi tudi v nekomercialne namene.

Z električnim avtomobilom Ford Transit Connect naj bi lahko prevozili z enim polnjenjem približno 130km z 28kWh litij-ionsko baterijo. Polnilni čas kombija bi naj bil 6-8 ur, možno pa je napajanje iz 240 ali 120 voltne postaje.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×