Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Pretiravanje s kofeinom poveča nevarnost za osteoporozo

Prepogosto uživanje večjih odmerkov kofeina lahko privede do številnih težav, povezanih z zdravjem.

Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.
Ekologija & okoljeElektrični vodni skuter

Električni vodni skuter

MORDA VAS ZANIMA

Vodni skuterji so vsekakor zabavna naprava, vendar pa so seveda tudi izredno ‘umazani’ za okolje.

- Oglas -

Vemo, da spuščajo olje, hkrati pa seveda spuščajo v ozračje veliko izpuhov. Da pa bi to spremenili, je Silveira Customs izdelal svoje prvo električno plovilo z imenom Green Samba.

Pri Silveira Customs so namreč ugotovili, da je izdelava električnega vodnega skuterja več kot le predelava bencinskega motorja v električnega. Zato so izdelali nov vodni pogon, ki uporablja le šestino moči normalnega pogona. Ta pa nato počasni prazni baterijo in proizvaja navor. Prav tako pa je skuter izdelan iz karbonskih vlaken, kar mu omogoča lažje manevriranje ter manjšo težo.

Green Samba lahko doseže hitrost 100 km/h, baterija pa bo zdrži približno 3ure. Poleg tega pa je njegovo delovanje izredno tiho, kar nudi uporabniku zmogljivost, da mirno opazuje življenje v morju, brez da bi tega prestrašil.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×