Ljubezen do sebe: 5 nasvetov, kako postati lastna »duša dvojčica«

Ljubezen do sebe je osnova srečnega, mirnega življenja. Vendar pa to ni nekaj, v kar bi se lahko preprosto prisilili. Pozitivne afirmacije pogosto niso dovolj.

Prepiri med partnerjema so lahko koristni

Prepiri so lahko koristni za okrepitev vezi med partnerjema – če seveda niso povezani z nespoštljivostjo in nasilnim obnašanjem.

Redno pitje kave je lahko koristno za vaše srce

Študija, ki je bila predstavljena na letošnjem kongresu Ameriškega združenja za kardiologijo, prinaša dobre novice za ljubitelje kave. Ne le da zmerno uživanje kave...

Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.
Zdravje & prehranaKaj za vaše telo pomeni dieta s sadnimi sokovi?

Kaj za vaše telo pomeni dieta s sadnimi sokovi?

MORDA VAS ZANIMA

Dieta s sadnimi sokovi

- Oglas -

Marsikdo prisega na razstrupljanje s sadnimi in zelenjavnimi sokovi, a preden se odločite za tovrstno dieto, je priporočljivo, da ste informirani, kakšne učinke lahko ima tovrstno razstrupljanje na vaše telo.

Razstrupljanje s sokovi lahko traja nekaj dni do nekaj tednov, takrat pa običajno uživate le sveže sadne in zelenjave sokove. Čeprav vsi vemo, da sta sadje in zelenjava polna vitaminov, mineralov in vlaknin, pri takšni dieti telo ne dobi drugih skupin živil, ki jih prav tako potrebuje. Veliko ljudi sicer poroča o dobrih učinkih na zdravje, počutje in videz, a takšno razstrupljanje nima enakih učinkov za vse in lahko ima poleg pozitivnih tudi nekaj negativnih posledic za organizem.

Preverite, katere so najbolj pomembne koristi diete in katere manj prijetne učinke lahko pričakujete pri dieti s sadnimi sokovi. Kliknite na številke spodaj, da se vam odprejo posamezni sklopi strani.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×