Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.
Zdravje & prehranaAntun Angeli: Kako se lahko izognemo karmičnim boleznim?

Antun Angeli: Kako se lahko izognemo karmičnim boleznim?

MORDA VAS ZANIMA

V novi številki revije Bodi eko smo se pogovarjali tudi z upokojenim geodetom in radiestezistom Antunom Angelijem, ki je več kot trideset let z odkrivanjem škodljivih sevanj in poznavanjem džjotiša in vastuja pomagal mnogim ljudem, da so premagali bolezni in ozdraveli. Iz natalne karte med drugim mojstrsko razbira šibke točke in bolezenske tegobe, ki pestijo posameznika. Je poznavalec skrivnih energij, ki delujejo v vesolju in vplivajo na naša življenja bolj, kot si mislimo.

- Oglas -

Sam je že v otroštvu doživel klinično smrt, kar je bila neke vrste iniciacija v poznejše raziskovanje mejnih znanosti in duhovnosti. Radiestezijske meritve je opravljal po vsej Evropi in bil tudi v Indiji, kjer je poglobil svoja duhovna učenja. Živi in še vedno dela v Ljubljani ter verjame, da je prav v ljubezni do dela ključ do dolgoživosti.

S hudo boleznijo ste se srečali že v otroštvu, kaj vam je najbolj ostalo v spominu?    

V otroštvu sem hudo zbolel. Najprej me je zabolel palec na desni nogi, bolečine so bile tako hude, da so mi tekle solze. Od palca se je vlekla rdeča črta do gležnja, potem me je zabolel gleženj, od tam se je rdeča črta vlekla navzgor do kolena, bolečine sem imel tudi v kolku, rami … S 13 leti sem končal v bolnišnici. Mesec dni sem ležal in na dan sem moral vzeti dvanajst tablet proti revmi.  Jemal sem jih pet dni, pa sem imel tako hude bolečine v želodcu, da jih potem nisem več užival, ampak sem jih spravljal. Spomnim se, da mi je mama nosila kokošjo juho, da bi se okrepil. Ko me je hranila, je imela solze v očeh, nisem je vprašal, zakaj. Verjetno so ji zdravniki povedali, kaj je narobe z menoj. Takrat mi je že pešalo tudi srce.

- Oglas -

Lahko opišete nenavadno doživetje, ko ste zapustili telo?

Ležal sem v bolniški postelji, okrog mene so bili samo starejši bolniki. Nenadoma sem se začel dušiti, kot da se utapljam. Bolnik ob meni je poklical zdravnike …

Več preberite v septembrski številki revije Bodi eko >>

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×