Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
RubrikeZanimivostiZnane lepotice, ki prispevajo k čistejšemu okolju

Znane lepotice, ki prispevajo k čistejšemu okolju

MORDA VAS ZANIMA

Nekatere zvezde se z okoljevarstvom ne ukvarjajo aktivno v javnosti, zato pa varovanju okolja posvečajo pozornost v vsakdanjem življenju.

- Oglas -

Ena od njih je pevka Sheryl Crow, ki poudarja, da lahko drobne spremembe, na primer omejitev uporabe količine toaletnega papirja, naredijo veliko razliko. Igralka Jennifer Aniston se je po tem, ko je izvedela, da povprečen zahodnjak pri enem samem tuširanju porabi toliko vode, kot jo prebivalec afriške države v celem dnevu – za pitje, umivanje in kuhanje, odločila, da bo pod prho zgolj tri minute, pri čimer si hkrati s telesom umiva tudi zobe.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston si za prho vzame zgolj tri minute.

Igralka Julia Roberts je po navodilih svoje učiteljice joge zamenjala vsa umetna čistila za naravna, v duhu varovanja okolja pa vzgaja tudi svoje tri otroke: Hazel, Finn in Henryja. Sheryl Crow svojega sina Wyatta poučuje o izumiranju živali in ga na ta način vzgaja v človeka, ki mu ne bo vseeno, kako se obnaša do okolja.

Foto: promocijski materijal Blitz Film

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×