Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.

Na vidiku nova pomoč za osebe z endometriozo

Endometrioza je bolezenska motnja, za katero je značilno pojavljanje tkiva, katerega lastnosti so zelo podobne maternični sluznici, zunaj maternice.

Ne dopustite, da vas zamera razžre od znotraj

Zamera je lahko povezana z zelo konkretnimi dogodki – na primer z izdajo ali ponižanjem.

Govorjenje med spanjem: kaj je krivo za ta pojav?

Govorjenje med spanjem se zdi na prvi pogled predvsem komično. Osebe, za katere se izve, da ponoči rade »poklepetajo same s sabo«.

Psi v povprečju razumejo kar približno 90 človeških besed in fraz

Psi v povprečju razumejo približno 90 človeških besed in fraz.

Popolna nedelja za dober začetek naslednjega tedna

Nedelja je sicer za mnoge ljudi dela prost dan, vendar so osebe, ki nedeljo dojemajo kot svoj najljubši dan v tednu, precej redke.

Podrgnite česen po stopalih … in v ustih boste že kmalu začutili znan okus!

Ali ste vedeli, da lahko okušamo tudi s stopali? Če mislite, da gre za nekakšno čudno šalo, se lahko o resničnosti te trditve precej hitro prepričate sami.
RubrikeZanimivostiZnane lepotice, ki prispevajo k čistejšemu okolju

Znane lepotice, ki prispevajo k čistejšemu okolju

MORDA VAS ZANIMA

Nekatere zvezde se z okoljevarstvom ne ukvarjajo aktivno v javnosti, zato pa varovanju okolja posvečajo pozornost v vsakdanjem življenju.

- Oglas -

Ena od njih je pevka Sheryl Crow, ki poudarja, da lahko drobne spremembe, na primer omejitev uporabe količine toaletnega papirja, naredijo veliko razliko. Igralka Jennifer Aniston se je po tem, ko je izvedela, da povprečen zahodnjak pri enem samem tuširanju porabi toliko vode, kot jo prebivalec afriške države v celem dnevu – za pitje, umivanje in kuhanje, odločila, da bo pod prho zgolj tri minute, pri čimer si hkrati s telesom umiva tudi zobe.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston si za prho vzame zgolj tri minute.

Igralka Julia Roberts je po navodilih svoje učiteljice joge zamenjala vsa umetna čistila za naravna, v duhu varovanja okolja pa vzgaja tudi svoje tri otroke: Hazel, Finn in Henryja. Sheryl Crow svojega sina Wyatta poučuje o izumiranju živali in ga na ta način vzgaja v človeka, ki mu ne bo vseeno, kako se obnaša do okolja.

Foto: promocijski materijal Blitz Film

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×