0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeZanimivostiŽivljenjska zgodba: Naše telo se je sposobno pozdraviti sámo

Življenjska zgodba: Naše telo se je sposobno pozdraviti sámo

MORDA VAS ZANIMA

Vesna pred približno štirimi leti nekega jutra preprosto ni mogla več vstati, bila je popolnoma brez moči. Zdravniki niso vedeli, kaj je narobe z njo. V iskanju rešitev za svoje težave se je srečala z vibracijsko kineziologijo, s pomočjo katere se je na koncu tudi pozdravila. Naše telo ima sposobnost, da sámo vzdržuje ravnotežje in se tudi sámo pozdravi, če so za to seveda vzpostavljeni ustrezni pogoji. Vesna je danes tudi sama klinična terapevtka vibracijske kineziologije.

- Oglas -

vesna juvan

Vesna, lahko za začetek poveste nekaj o svoji življenjski izkušnji? Kakšne težave so vas pestile?

Pred približno štirimi leti nekega jutra preprosto nisem mogla več vstati, obležala sem. Občutek je bil takšen, kot bi imela hudo gripo z bolečinami v vseh mišicah. Vse skupaj se mi je zdelo zelo čudno, saj se stanje tudi po nekaj dneh ni izboljšalo. Šla sem k zdravniku, opravila številne preiskave. Krvni izvidi so pokazali, da je vse v redu. Imela sem samo nekoliko nizko raven kalcija in železa, ampak nič kritičnega. Pozneje so na mojo željo opravili še preiskavo ščitnice in ugotovili, da ne deluje optimalno.

- Oglas -

Na srečo sem takrat živela v Avstraliji in tam je ogromno zdravnikov, ki se ukvarjajo tudi z naravnim zdravljenjem (naturopatijo). Naravne zdravilce sem obiskala, ker sem videla, da si z uradno medicino ne bom mogla kaj prida pomagati. Najprej sem šla sem k zdravilcu, ki je bil specializiran prav za razstrupljanje, bil je naturopat, poleg tega pa tudi zdravnik in homeopat. Naredil je analizo krvi, urina in sline ter ugotovil, da sem popolnoma zakisana. Rekel je, da so jetra v tako slabem stanju, da ni možnosti, da bi živela več kot eno leto, če ne bomo ukrepali. Tudi jetrni testi so pokazali, da so moja jetra tik na meji, da popustijo …

Zgodbo si lahko preberete v novi številki revije Bodi eko >>

.

NAJNOVEJŠE