Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.
RubrikeZanimivostiŽivljenjska zgodba: Naše telo se je sposobno pozdraviti sámo

Življenjska zgodba: Naše telo se je sposobno pozdraviti sámo

MORDA VAS ZANIMA

Vesna pred približno štirimi leti nekega jutra preprosto ni mogla več vstati, bila je popolnoma brez moči. Zdravniki niso vedeli, kaj je narobe z njo. V iskanju rešitev za svoje težave se je srečala z vibracijsko kineziologijo, s pomočjo katere se je na koncu tudi pozdravila. Naše telo ima sposobnost, da sámo vzdržuje ravnotežje in se tudi sámo pozdravi, če so za to seveda vzpostavljeni ustrezni pogoji. Vesna je danes tudi sama klinična terapevtka vibracijske kineziologije.

- Oglas -

vesna juvan

Vesna, lahko za začetek poveste nekaj o svoji življenjski izkušnji? Kakšne težave so vas pestile?

Pred približno štirimi leti nekega jutra preprosto nisem mogla več vstati, obležala sem. Občutek je bil takšen, kot bi imela hudo gripo z bolečinami v vseh mišicah. Vse skupaj se mi je zdelo zelo čudno, saj se stanje tudi po nekaj dneh ni izboljšalo. Šla sem k zdravniku, opravila številne preiskave. Krvni izvidi so pokazali, da je vse v redu. Imela sem samo nekoliko nizko raven kalcija in železa, ampak nič kritičnega. Pozneje so na mojo željo opravili še preiskavo ščitnice in ugotovili, da ne deluje optimalno.

Na srečo sem takrat živela v Avstraliji in tam je ogromno zdravnikov, ki se ukvarjajo tudi z naravnim zdravljenjem (naturopatijo). Naravne zdravilce sem obiskala, ker sem videla, da si z uradno medicino ne bom mogla kaj prida pomagati. Najprej sem šla sem k zdravilcu, ki je bil specializiran prav za razstrupljanje, bil je naturopat, poleg tega pa tudi zdravnik in homeopat. Naredil je analizo krvi, urina in sline ter ugotovil, da sem popolnoma zakisana. Rekel je, da so jetra v tako slabem stanju, da ni možnosti, da bi živela več kot eno leto, če ne bomo ukrepali. Tudi jetrni testi so pokazali, da so moja jetra tik na meji, da popustijo …

- Oglas -

Zgodbo si lahko preberete v novi številki revije Bodi eko >>

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×