Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Pretiravanje s kofeinom poveča nevarnost za osteoporozo

Prepogosto uživanje večjih odmerkov kofeina lahko privede do številnih težav, povezanih z zdravjem.

Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.
RubrikeZanimivostiŽivljenjska zgodba: Naše telo se je sposobno pozdraviti sámo

Življenjska zgodba: Naše telo se je sposobno pozdraviti sámo

MORDA VAS ZANIMA

Vesna pred približno štirimi leti nekega jutra preprosto ni mogla več vstati, bila je popolnoma brez moči. Zdravniki niso vedeli, kaj je narobe z njo. V iskanju rešitev za svoje težave se je srečala z vibracijsko kineziologijo, s pomočjo katere se je na koncu tudi pozdravila. Naše telo ima sposobnost, da sámo vzdržuje ravnotežje in se tudi sámo pozdravi, če so za to seveda vzpostavljeni ustrezni pogoji. Vesna je danes tudi sama klinična terapevtka vibracijske kineziologije.

- Oglas -

vesna juvan

Vesna, lahko za začetek poveste nekaj o svoji življenjski izkušnji? Kakšne težave so vas pestile?

Pred približno štirimi leti nekega jutra preprosto nisem mogla več vstati, obležala sem. Občutek je bil takšen, kot bi imela hudo gripo z bolečinami v vseh mišicah. Vse skupaj se mi je zdelo zelo čudno, saj se stanje tudi po nekaj dneh ni izboljšalo. Šla sem k zdravniku, opravila številne preiskave. Krvni izvidi so pokazali, da je vse v redu. Imela sem samo nekoliko nizko raven kalcija in železa, ampak nič kritičnega. Pozneje so na mojo željo opravili še preiskavo ščitnice in ugotovili, da ne deluje optimalno.

Na srečo sem takrat živela v Avstraliji in tam je ogromno zdravnikov, ki se ukvarjajo tudi z naravnim zdravljenjem (naturopatijo). Naravne zdravilce sem obiskala, ker sem videla, da si z uradno medicino ne bom mogla kaj prida pomagati. Najprej sem šla sem k zdravilcu, ki je bil specializiran prav za razstrupljanje, bil je naturopat, poleg tega pa tudi zdravnik in homeopat. Naredil je analizo krvi, urina in sline ter ugotovil, da sem popolnoma zakisana. Rekel je, da so jetra v tako slabem stanju, da ni možnosti, da bi živela več kot eno leto, če ne bomo ukrepali. Tudi jetrni testi so pokazali, da so moja jetra tik na meji, da popustijo …

- Oglas -

Zgodbo si lahko preberete v novi številki revije Bodi eko >>

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×