0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Revija Bodi ekoBodi eko, april 2014

Bodi eko, april 2014

MORDA VAS ZANIMA

Narava se prebuja in z njo tudi mi. Tudi aprilska številka revije Bodi eko kar prekipeva od pozitivne spomladanske energije. Na kar 60 straneh vam prinaša obilico zanimivega in kakovostnega branja:

- Oglas -

bodi eko april 2014

Kaj boste našli v aprilski številki revije Bodi eko?

V tem času veliko ljudi muči spomladanska utrujenost. Naša strokovnjakinja piše o tem, kako v spomladanski čas vstopiti polni energije in življenjske moči.

Naredili si boste lahko domača naravna čistila, pri naravni kozmetiki pa vam tokrat predstavljamo recept in postopek za prikupno čistilno ploščico za obraz. Vanjo bi na prvi pogled najraje kar ugriznili, kajne? Izdelava je povsem preprosta in preverjeno deluje.

- Oglas -

ekoapr

Pogovarjali smo se z varuhinjo človekovih pravic, gospo Vlasto Nussdorfer. Vlasta je resnično človek z neusahljivo energijo in neverjetno delovno vnemo. Zares lepo in navdihujoče je govoriti z nekom, ki življenje zajema s tako veliko žlico in vse, kar počne, dela z največjim možnim žarom in predanostjo. Vlasta Nussdorfer pravi, da moramo vedno, ne glede na to, kaj počnemo, pustiti sled, nek svoj pečat.

Današnji ritem življenja je pogosto precej stresen in na trenutke kar malo kaotičen, zato je zelo pomembno, da znamo v tem hitrem tempu najti svoj mir in se sprostiti. Pri tem so nam lahko v veliko pomoč tudi eterična olja. O njihovi uporabi pri soočanju s stresom piše aromaterapevtka Nina Medved.

Skozi življenjsko zgodbo Vesne Juvan bodo bralci lahko spoznali vibracijsko kineziologijo, vedo, ki izhaja iz uporabne kineziologije, temelji pa na principu mišičnega testiranja. Vibracijska kineziologija pravi, da vsaka celica v našem telesu ve, kaj se z njo dogaja, saj so čisto vse povezane z življenjsko energijo in našo DNK.

- Oglas -

Sezona čemaža se je že začela, zato smo se odločili, da mu posebno pozornost namenimo tudi v aprilski številki revije Bodi eko. Naša strokovnjakinja piše o njegovih pozitivnih lastnostih, čaka pa vas tudi cela stran okusnih receptov.

Paradižnik je zagotovo ena najpogostejših vrtnin, zato smo se odločili, da ga tokrat predstavljamo nekoliko bolj podrobno. Morda bo tako odločitev, katero sorto izbrati, nekoliko lažja.

Seveda nismo pozabili niti na veliko noč, ki se nezadržno približuje. Lahko si boste izdelali čudovito skledo iz žgane gline za pisanice.

To je le del vsebine aprilske številke revije Bodi eko – prepričani smo, da vas tudi tokrat ne bomo razočarali.

Aprilska številka v prodaji od 27. 3. 2014.

narocnina

Revijo Bodi eko najdete v vseh trafikah, trgovinah Spar, E.Leclerc, Mercatorjevih trgovinah, bencinskih servisih, pa tudi na poštah.

.

NAJNOVEJŠE