Srednja leta kot priložnost za nov začetek

Morda se zdi, da so srednja leta prepozna za nove začetke, toda to nikakor ne drži.

Ljubezen do sebe: 5 nasvetov, kako postati lastna »duša dvojčica«

Ljubezen do sebe je osnova srečnega, mirnega življenja. Vendar pa to ni nekaj, v kar bi se lahko preprosto prisilili. Pozitivne afirmacije pogosto niso dovolj.

Prepiri med partnerjema so lahko koristni

Prepiri so lahko koristni za okrepitev vezi med partnerjema – če seveda niso povezani z nespoštljivostjo in nasilnim obnašanjem.

Redno pitje kave je lahko koristno za vaše srce

Študija, ki je bila predstavljena na letošnjem kongresu Ameriškega združenja za kardiologijo, prinaša dobre novice za ljubitelje kave. Ne le da zmerno uživanje kave...

Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.
Revija Bodi ekoBodi eko, april 2014

Bodi eko, april 2014

MORDA VAS ZANIMA

Narava se prebuja in z njo tudi mi. Tudi aprilska številka revije Bodi eko kar prekipeva od pozitivne spomladanske energije. Na kar 60 straneh vam prinaša obilico zanimivega in kakovostnega branja:

- Oglas -

bodi eko april 2014

Kaj boste našli v aprilski številki revije Bodi eko?

V tem času veliko ljudi muči spomladanska utrujenost. Naša strokovnjakinja piše o tem, kako v spomladanski čas vstopiti polni energije in življenjske moči.

Naredili si boste lahko domača naravna čistila, pri naravni kozmetiki pa vam tokrat predstavljamo recept in postopek za prikupno čistilno ploščico za obraz. Vanjo bi na prvi pogled najraje kar ugriznili, kajne? Izdelava je povsem preprosta in preverjeno deluje.

ekoapr

- Oglas -

Pogovarjali smo se z varuhinjo človekovih pravic, gospo Vlasto Nussdorfer. Vlasta je resnično človek z neusahljivo energijo in neverjetno delovno vnemo. Zares lepo in navdihujoče je govoriti z nekom, ki življenje zajema s tako veliko žlico in vse, kar počne, dela z največjim možnim žarom in predanostjo. Vlasta Nussdorfer pravi, da moramo vedno, ne glede na to, kaj počnemo, pustiti sled, nek svoj pečat.

Današnji ritem življenja je pogosto precej stresen in na trenutke kar malo kaotičen, zato je zelo pomembno, da znamo v tem hitrem tempu najti svoj mir in se sprostiti. Pri tem so nam lahko v veliko pomoč tudi eterična olja. O njihovi uporabi pri soočanju s stresom piše aromaterapevtka Nina Medved.

Skozi življenjsko zgodbo Vesne Juvan bodo bralci lahko spoznali vibracijsko kineziologijo, vedo, ki izhaja iz uporabne kineziologije, temelji pa na principu mišičnega testiranja. Vibracijska kineziologija pravi, da vsaka celica v našem telesu ve, kaj se z njo dogaja, saj so čisto vse povezane z življenjsko energijo in našo DNK.

Sezona čemaža se je že začela, zato smo se odločili, da mu posebno pozornost namenimo tudi v aprilski številki revije Bodi eko. Naša strokovnjakinja piše o njegovih pozitivnih lastnostih, čaka pa vas tudi cela stran okusnih receptov.

Paradižnik je zagotovo ena najpogostejših vrtnin, zato smo se odločili, da ga tokrat predstavljamo nekoliko bolj podrobno. Morda bo tako odločitev, katero sorto izbrati, nekoliko lažja.

Seveda nismo pozabili niti na veliko noč, ki se nezadržno približuje. Lahko si boste izdelali čudovito skledo iz žgane gline za pisanice.

To je le del vsebine aprilske številke revije Bodi eko – prepričani smo, da vas tudi tokrat ne bomo razočarali.

Aprilska številka v prodaji od 27. 3. 2014.

narocnina

Revijo Bodi eko najdete v vseh trafikah, trgovinah Spar, E.Leclerc, Mercatorjevih trgovinah, bencinskih servisih, pa tudi na poštah.

- Oglas -

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×