Ste razmišljali, da bi se naročili na revijo Bodi eko? Kot naročniki revije ne boste zamudili nobene številke revije Bodi eko več, saj boste najboljšo slovensko revijo za eko in zdrav življenjski stil ob izidu prejeli v svoj poštni nabiralnik!

 

Zaradi zanimivih, koristnih in uporabnih vsebin nas vsak mesec bere več bralcev, ki so nad našimi vsebinami navdušeni. Postanite del naše skupnosti tudi vi in se nam pridružite. Naročite se na revijo Bodi eko.

 

Revija Bodi eko je prva slovenska eko revija, posvečena eko in zdravemu načinu življenja. V reviji vas vsak mesec čakajo zanimive vsebine s področja zdravega načina življenja, zdrave prehrane, ekološkega vrtnarjenja, zdravilnih rastlin, okolju prijazneše gradnje, posebno mesto v njej pa imajo tudi živali.

Vsebino bogatijo številni recepti za pripravo okusnih in zdravih jedi, v vsaki številki boste našli tudi praktične postopke in recepte za izdelavo naravnih kozmetičnih pripravkov (kreme, mazila, naravna mila, …) in domačih eko čistil. Naši avtorji so priznani strokovnjaki, ki svoje znanje in izkušnje delijo z našimi bralci v obliki uporabnih nasvetov, receptov in člankov.

V reviji Bodi eko lahko prebirate tudi pogovore z zanimivimi ljudmi, ki so na tak ali drugačen način povezani z zdravim in naravi prijaznim načinom življenja.

narociteseNekateri izmed naših avtorjev

avtorji

Revija Bodi eko izhaja vsak zadnji četrtek v mesecu, naročnikom pa je na voljo po še posebej ugodni ceni. Revijo tiskamo na 100% recikliranem paprju.

Berite revijo Bodi eko in postanite del največje slovenske eko skupnosti tudi vi! Naročite se in ne zamudite več nobene številke revije Bodi eko ter jo prejmite v svoj poštni nabiralnik.

V reviji Bodi eko boste našli:

  • vse o zdravem in naravnem načinu življenja,
  • opise zdravilnih rastlin in učinkovin,
  • Intervjuje in zgodbe zanimivih ljudi,
  • recepte in postopke za izdelavo domače kozmetike in čistil,
  • recepte za zdrave jedi ter recepte za alergike,
  • vse o okolju prijazni gradnji in opremi stanovanja,
  • zdravi nasveti in prahrana za naše najmlajše,
  • nasveti za ekološko in urbano vrtnarjenje …

 narocitese

narocnine

In kaj o naši reviji pravijo naši zvesti bralci?

Berem vas že od vsega začetka in sem nad vašo revijo naravnost navdušena. Zadnje mesece berem samo še vas, saj v vsaki reviji najdem kaj uporabnega in zanimivega zase. Ostanite tako dobri še naprej! Branka iz Maribora

✿✿✿✿

Pozdravljeni. Spremljam vas že lep čas in imate res super članke in nasvete. Vaši strokovnjaki so mi že večkrat pomagali pri kakšni težavi. – bralka Anja iz Kopra

✿✿✿✿

S pomočjo vaše revije sem začela ustvarjati kozmetične pripravke in čistila kar sama doma. Vsakič komaj čakam novo številko v poštnem nabiralniku :) – Marija iz Kranja

Letna naročnina z 10% popustom znaša 34,65 eur.

Pokličite 01 292 72 53 (pon. – pet. od 9.00 do 14.00 ure)
ali izpolnite naročilnico s klikom na gumb spodaj:

narocitese

Slovenska EKO Ponudba