Naročite se na revijo Bodi eko

Si želite naravnega, kakovostnega in srečnega življenja? Iščete verodostojne informacije o prehrani, zdravju, osebnostni rasti ter zdravilnih rastlinah? Ste naveličani brskanja po tujih spletnih straneh in želite odgovore slovenskih strokovnjakov?

Revija Bodi eko vam ponuja edinstven pogled v tematike kot so zdravje, lepota, naravne metode zdravljenja, aromaterapija, ajurveda, vrtnarjenje ter odnosi in sreča. Naročite se na revijo, ki vam bo pomagala živeti bolj kakovostno, zdravo in srečno življenje.

V reviji boste našli tudi posebni tematski prilogi Zdravje plus in Zdravi Recepti ki sta v preteklosti izhajali kot samostojni izdaji, sedaj pa smo se odločili, da kar vse 3 revije združimo v eno in vam tako ponudimo še več vsebine, receptov ter nasvetov vsak mesec za eno ceno. V Zdravju plus objavljamo najnovejša dognanja in odkritja na področju zdravja ter se pogovarjamo s strokovnjaki in zdravniki … Zdrave Recepte pa že poznate vsi ljubitelji kuhanja ter dobre, domače in zdrave hrane.

V času spremenjenih razmer so naši naročniki še bolje spoznali, kako odlično je biti naročnik naše revije, saj jo prejmete v poštni nabiralinik, brez iskanja v trgovini ali trafiki. Teme, ki jih najdete v reviji Bodi eko vam bodo v prihajajočih mesecih prišle še bolj prav kot do sedaj, zato postanite naročnik tuid vi. Kot naročnik berete revijo ceneje, lahko pa si izberete tudi darilo!

Revija Bodi eko je že 10 let najbolj priljubljena revija za eko in zdrav življenjski slog. S tem, ko se na revijo naročite, podpirate naše delo in nam pomagate, da revijo ves čas izpopolnjujemo in nadgrajujemo ter vam v vaš poštni nabiralnik vsak mesec prinesemo še več vsebin, ki jih tako radi prebirate.

Letna naročnina s POPUSTOM znaša 39,50 €.

Pokličite 01 292 72 53 (pon. – pet. od 9.00 do 15.00 ure) ali izpolnite spletno naročilnico.

In kaj o naši reviji pravijo naši zvesti bralci?

Berem vas že od vsega začetka in sem nad vašo revijo naravnost navdušena. Zadnje mesece berem samo še vas, saj v vsaki reviji najdem kaj uporabnega in zanimivega zase. Ostanite tako dobri še naprej!
– Branka iz Maribora

✿✿✿✿

Pozdravljeni. Spremljam vas že lep čas in imate res super članke in nasvete. Vaši strokovnjaki so mi že večkrat pomagali pri kakšni težavi.
– Anja iz Kopra

✿✿✿✿

S pomočjo vaše revije sem začela ustvarjati kozmetične pripravke in čistila kar sama doma. Vsakič komaj čakam novo številko v poštnem nabiralniku 🙂
– Marija iz Kranja

Naročnina na revijo je tudi lepo darilo!

Iščete idejo za darilo? Vsi vemo, da je iskanje daril lahko zelo naporno opravilo in včasih preprosto ne najdemo prave ideje. Predstavljamo vam odlično idejo, s katero boste zagotovo razveselili nekoga, ki rad bere. Podarite naročnino na revijo Bodi eko, ki jo bo prejemnik prejemal vsak mesec. Vsakič, ko bo poštar pustil našo revijo v poštnem nabiralniku, se bo obdarjena oseba spomnila tudi na vas.


Pogosta vprašanja

Kako se lahko naročim na revijo Bodi eko?

Preprosto izpolnite našo spletno naročilnico ali pokličite na telefon 01 292 72 53.

Koliko stane naročnina na revijo?

Letna naročnina s popustom znaša 39,50 €.

Ali je revija Bodi eko primerna zame?

Revija Bodi eko je priljubljena revija za vso družino. V njej boste našli vse za zdravo in kakovostno življenje ter osebnostno rast. Prebirali boste lahko tudi nasvete za vrt in pripravili kakšen svoj naravni kozmetični izdelek. Še posebej pa se naši bralci razveselijo navdihujočih zgodb in interjujev.

Ali si ob reviji lahko izberem tudi darilo?

Kadar potekajo akcije za nove naročnike, si lahko izberete tudi uporabno darilo.