Naročite se na revijo Bodi eko

Si želite naravnega, kakovostnega in srečnega življenja? Iščete verodostojne informacije o prehrani in zdravju? Ste naveličani brskanja po tujih spletnih straneh in želite odgovore slovenskih strokovnjakov?

Revija Bodi eko vam ponuja edinstven pogled v tematike kot so zdravje, lepota, naravne metode zdravljenja, aromaterapija, ajurveda, vrtnarjenje ter odnosi in sreča. Naročite se na revijo, ki vam bo pomagala živeti bolj kakovostno, zdravo in srečno življenje.

Zakaj bi se naročili na revijo Bodi eko? Zaradi zanimivih, koristnih in aktualnih vsebin, zgodb in receptov nam zaupa VEDNO VEČ BRALCEV. Kot naročniki revije Bodi eko ne boste zamudili nobene številke revije več, saj boste najbolj brano slovensko revijo za eko in zdrav življenjski stil ob izidu prejeli v svoj poštni nabiralnik!

Zakaj bi naročili revijo Bodi eko?

 • Pogosto iščete informacije in recepte o naravnem zdravljenju z zelišči in domačimi pripravki? Pri nas boste našli preverjene informacije, ki jih pripravljajo strokovnjaki.
 • Radi prebirate resnične zgodbe ter navdihujoče življenjske izkušnje znanih in manj znanih ljudi?
 • Vas zanima, kako znani Slovenci in Slovenke skrbijo za svoje zdravje in počutje ter kakšne so njihove izkušnje in nasveti?
 • Skrbite za svoj osebni razvoj, osebnostno rast in se radi kaj novega naučite?
 • Ste starši ali stari starši in vam prav pridejo nasveti za vzgojo otrok in mladostnikov?
 • Imate svoj vrtiček ali večji vrt in si želite nasvetov za čim bolj naravno in ekološko vrtnarjenje?
 • Radi popestrite vaš jedilnik z zdravimi, okusnimi in nekoliko drugačnimi recepti?
 • Ste radi v stiku s trendi in najnovejšimi dognanji v medicini in naravnem zdravljenju različnih bolezni in težav?
 • Si tudi sami kdaj pripravite katerega od lepotnih pripravkov in domačih sestavin ali bi se radi naučili?

Če ste na enega ali več zgornjih vprašanj odgovorili z DA, potem boste v reviji Bodi eko zagotovo vedno našli nekaj zase in bo revija resnično v vaš dom vsak mesec prinesla obilo koristnega branja ter užitkov ob ustvarjanju receptov in domačih pripravkov skupaj z nami.

Poleg konkretnih nasvetov in receptov za izboljšanje življenja vas v reviji čakajo tudi zanimivi pogovori in življenjske zgodbe ljudi, ki vam bodo služili kot navdih in vam morda pomagale tudi pri kateri izmed vaših težav.

Živite bolj kakovostno, zdravo in srečno!

V REVIJI BODI EKO BOSTE LAHKO PREBRALI:

Z revijo Bodi eko spremljajte zanimive, koristne in aktualne vsebine, s katerimi boste predrugačili svoj življenjski stil. V reviji si preberite več o:

 • Pišemo o ljudeh, ki nas s svojimi življenjskimi zgodbami navdihujejo;
 • Raziskujemo novosti na področju zdravja;
 • Pod lupo vzamemo tudi priljubljene diete in prehranske protokole;
 • Z zeliščarji pripravljamo opise zdravilnih rastlin in učinkovin ter vas naučimo, kaj lahko iz njih pripravite;
 • Objavljamo družbeno odgovorne teme, ki jih drugje ne boste našli;
 • Našli boste tudi recepte in postopke za izdelavo domače in naravne kozmetike in čistil;
 • Objavljamo novosti na področju ekologije in okolju prijazne gradnje;
 • Ne pozabimo tudi na nasvete o vzgoji in prahrani za naše najmlajše;
 • Nikakor pa ne smete zamuditi naših nasvetov za ekološko in urbano vrtnarjenje.
 • V reviji boste našli tudi posebno prilogo Zdravje plus, kjer vsak mesec objavljamo najnovejša dognanja in odkritja na področju zdravja ter se pogovarjamo s strokovnjaki in zdravniki …

Naša prednost je, da vsebino oblikujemo skupaj s strokovnjaki, prav tako veliko receptov v reviji najprej preizkusimo, da vam bodo vaši domači kozmetični izdelki dobro služili ter da bodo pripravljene jedi še bolj okusne, kot izgledajo na fotografiji. Vsak mesec vas čaka cel kup koristnega in zanimivega branja za vso družino!

Darila za nove naročnike!

Ne zamudite nobene številke več! Letna naročnina z 10% popustom za naročnike znaša 37,62 evra, ob naročilu pa lahko prejmete še praktično DARILO.

Letna naročnina z 10% POPUSTOM znaša 37,62 €.

POKLIČITE 01 292 72 53 (PON. – PET. OD 8.00 DO 16.00 URE) ALI IZPOLNITE  NAROČILNICO TUKAJ.

In kaj o naši reviji pravijo naši zvesti bralci?

Berem vas že od vsega začetka in sem nad vašo revijo naravnost navdušena. Zadnje mesece berem samo še vas, saj v vsaki reviji najdem kaj uporabnega in zanimivega zase. Ostanite tako dobri še naprej!
– Branka iz Maribora
✿✿✿✿
Pozdravljeni. Spremljam vas že lep čas in imate res super članke in nasvete. Vaši strokovnjaki so mi že večkrat pomagali pri kakšni težavi.
– Anja iz Kopra
✿✿✿✿
S pomočjo vaše revije sem začela ustvarjati kozmetične pripravke in čistila kar sama doma. Vsakič komaj čakam novo številko v poštnem nabiralniku 🙂
– Marija iz Kranja

Naročnina na revijo je tudi lepo darilo!

Iščete idejo za darilo? Vsi vemo, da je iskanje daril lahko zelo naporno opravilo in včasih preprosto ne najdemo prave ideje. Predstavljamo vam odlično idejo, s katero boste zagotovo razveselili nekoga, ki rad bere. Podarite naročnino na revijo Bodi eko, ki jo bo prejemnik prejemal vsak mesec. Vsakič, ko bo poštar pustil našo revijo v poštnem nabiralniku, se bo obdarjena oseba spomnila tudi na vas.

Si želite naravnega, kakovostnega, zdravega in srečnega življenja zase in za svoje najbližje? Potem nikar ne odlašajte. Naročite Bodi eko ali pa naročnino podarite vaši ljubljeni osebi, ki se bo tega darila zagotovo razveselila ter se poglobite v vsebine, ki jih za vas pripravljajo naši strokovnjaki.