Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Naročite se na revijo Bodi eko

Si želite naravnega, kakovostnega in srečnega življenja? Iščete verodostojne informacije o prehrani, zdravju, osebnostni rasti ter zdravilnih rastlinah?? Ste naveličani brskanja po tujih spletnih straneh in želite odgovore slovenskih strokovnjakov?

Revija Bodi eko vam ponuja edinstven pogled v tematike kot so zdravje, lepota, naravne metode zdravljenja, aromaterapija, ajurveda, vrtnarjenje ter odnosi in sreča. Naročite se na revijo, ki vam bo pomagala živeti bolj kakovostno, zdravo in srečno življenje.

V reviji boste našli tudi posebni tematski prilogi Zdravje plus in Zdravi Recepti ki sta v preteklosti izhajali kot samostojni izdaji, sedaj pa smo se odločili, da kar vse 3 revije združimo v eno in vam tako ponudimo še več vsebine, receptov ter nasvetov vsak mesec za eno ceno. V Zdravju plus objavljamo najnovejša dognanja in odkritja na področju zdravja ter se pogovarjamo s strokovnjaki in zdravniki … Zdrave Recepte pa že poznate vsi ljubitelji kuhanja ter dobre, domače in zdrave hrane.

V času spremenjenih razmer so naši naročniki še bolje spoznali, kako odlično je biti naročnik naše revije, saj jo prejmete v poštni nabiralnik, brez iskanja v trgovini ali trafiki. Teme, ki jih najdete v reviji Bodi eko vam bodo v prihajajočih mesecih zagotovo prišle zelo prav, zato postanite naročnik tuid vi. Kot naročnik berete revijo ceneje, lahko pa si izberete tudi darilo!

Revija Bodi eko je že 10 let najbolj priljubljena revija za eko in zdrav življenjski slog. S tem, ko se na revijo naročite, podpirate naše delo in nam pomagate, da revijo ves čas izpopolnjujemo in nadgrajujemo ter vam v vaš poštni nabiralnik vsak mesec prinesemo še več vsebin, ki jih tako radi prebirate.

Naročnina na revijo je tudi lepo darilo!

Iščete idejo za darilo? Vsi vemo, da je iskanje daril lahko zelo naporno opravilo in včasih preprosto ne najdemo prave ideje. Predstavljamo vam odlično idejo, s katero boste zagotovo razveselili nekoga, ki rad bere. Podarite naročnino na revijo Bodi eko, ki jo bo prejemnik prejemal vsak mesec. Vsakič, ko bo poštar pustil našo revijo v poštnem nabiralniku, se bo obdarjena oseba spomnila tudi na vas.

Letna naročnina z 10% POPUSTOM znaša 39,50 €.

Pokličite 01 292 72 53 (pon. – pet. od 9.00 do 15.00 ure) ali izpolnite spodnjo naročilnico.

Revija Bodi eko - Spletna naročilnica

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×