0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Naročite se na revijo Bodi eko

Naročite revijo Bodi eko in ob naročilu izberite tudi uporabno darilo! Več informacij spodaj.

Si želite naravnega, kakovostnega in srečnega življenja? Iščete verodostojne informacije o prehrani, zdravju, osebnostni rasti ter zdravilnih rastlinah? Ste naveličani brskanja po tujih spletnih straneh in želite odgovore slovenskih strokovnjakov?

  • Revija Bodi eko je že več kot 10 let najbolj priljubljena revija za eko in zdrav življenjski slog. S tem, ko se na revijo naročite, jo berete ceneje, poleg tega pa jo vsak mesec prejmete v vaš poštni nabiralnik.
  • Revija Bodi eko vam ponuja edinstven pogled v tematike kot so zdravje, lepota, naravne metode zdravljenja, aromaterapija, ajurveda, vrtnarjenje ter odnosi in sreča. Revija vam bo pomagala živeti bolj kakovostno, zdravo in srečno življenje.
  • V reviji boste našli tudi posebni tematski prilogi Zdravje plus in Zdravi Recepti ki sta v preteklosti izhajali kot samostojni izdaji. Tako boste vedno na tekočem z aktualnimi rešitvami in dognanji na področju zdravja, naši recepti pa bodo zagotovo popestrili vaše jedilnike.

Naročniki boste še bolje spoznali, kako odlično je biti naročnik naše revije, saj jo prejmete v poštni nabiralnik, brez iskanja v trgovini ali trafiki. Teme, ki jih najdete v reviji Bodi eko vam bodo tudi pri vsakdanjih tegobah in opravilih prišle zelo prav, zato postanite naročnik tudi vi. Kot naročnik berete revijo ceneje, lahko pa si izberete tudi darilo!

Naročnina na revijo je tudi lepo darilo!

Iščete idejo za darilo? Vsi vemo, da je iskanje daril lahko zelo naporno opravilo in včasih preprosto ne najdemo prave ideje. Predstavljamo vam odlično idejo, s katero boste zagotovo razveselili nekoga, ki rad bere. Podarite naročnino na revijo Bodi eko, ki jo bo prejemnik prejemal vsak mesec. Vsakič, ko bo poštar pustil našo revijo v poštnem nabiralniku, se bo obdarjena oseba spomnila tudi na vas.

Letna naročnina z 10% POPUSTOM znaša 39,50 €.

Pokličite 01 292 72 53 (pon. – pet. od 9.00 do 15.00 ure) ali izpolnite spodnjo naročilnico.

Revija Bodi eko - Spletna naročilnica

[ninja_form id=3]