Eko poroka: 5 nasvetov za okolju prijaznejše poročno slavje

Poroke so namreč pogosto zelo obremenjujoče za okolje. Vendar pa lahko na srečo organizirate prečudovito »eko poroko«.

Je pridobivanje kilogramov po menopavzi zares neizbežno?

Pogosto slišimo, da je menopavza skorajda neizbežno povezana s pridobivanjem kilogramov.

5 vrst zelenjave, pri katerih je toplotna obdelava koristna

Katere so tiste vrste zelenjave, ki jih sicer lahko uživamo tudi presne, vendar je praviloma precej bolje, če jih pred zaužitjem toplotno obdelamo?

Razrešena velika uganka, povezana s parkinsonovo boleznijo

Znanstvenikom je uspelo najti odgovor na pomembno vprašanje, povezano s parkinsonovo boleznijo.

Revija Bodi eko, Julij-Avgust 2022

Kaj je lepšega v vročih poletnih dneh, kot to, da se lahko uležemo v senco in v roke vzamemo odlično revijo s koristnimi nasveti in recepti?

Nič več opičjih koz?

Sama bolezen se sicer žal ne poslavlja, toda vse kaže, da se bo kmalu poslovilo njeno trenutno ime.

Pritisnite na to točko … in zaspali boste prej kot v 2 minutah

Ali zvečer pogosto težko zaspite? Gre za težavo, ki je vse prej kot redka. Pogost krivec za nespečnost je stres, vendar je lahko povezana...

Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

Naročite se na revijo Bodi eko

Si želite naravnega, kakovostnega in srečnega življenja? Iščete verodostojne informacije o prehrani, zdravju, osebnostni rasti ter zdravilnih rastlinah?? Ste naveličani brskanja po tujih spletnih straneh in želite odgovore slovenskih strokovnjakov?

Revija Bodi eko vam ponuja edinstven pogled v tematike kot so zdravje, lepota, naravne metode zdravljenja, aromaterapija, ajurveda, vrtnarjenje ter odnosi in sreča. Naročite se na revijo, ki vam bo pomagala živeti bolj kakovostno, zdravo in srečno življenje.

V reviji boste našli tudi posebni tematski prilogi Zdravje plus in Zdravi Recepti ki sta v preteklosti izhajali kot samostojni izdaji, sedaj pa smo se odločili, da kar vse 3 revije združimo v eno in vam tako ponudimo še več vsebine, receptov ter nasvetov vsak mesec za eno ceno. V Zdravju plus objavljamo najnovejša dognanja in odkritja na področju zdravja ter se pogovarjamo s strokovnjaki in zdravniki … Zdrave Recepte pa že poznate vsi ljubitelji kuhanja ter dobre, domače in zdrave hrane.

Naročniki boste še bolje spoznali, kako odlično je biti naročnik naše revije, saj jo prejmete v poštni nabiralnik, brez iskanja v trgovini ali trafiki. Teme, ki jih najdete v reviji Bodi eko vam bodo tudi pri vsakdanjih tegobah in opravilih prišle zelo prav, zato postanite naročnik tuid vi. Kot naročnik berete revijo ceneje, lahko pa si izberete tudi darilo!

Revija Bodi eko je že 10 let najbolj priljubljena revija za eko in zdrav življenjski slog. S tem, ko se na revijo naročite, podpirate naše delo in nam pomagate, da revijo ves čas izpopolnjujemo in nadgrajujemo ter vam v vaš poštni nabiralnik vsak mesec prinesemo še več vsebin, ki jih tako radi prebirate.

Naročnina na revijo je tudi lepo darilo!

Iščete idejo za darilo? Vsi vemo, da je iskanje daril lahko zelo naporno opravilo in včasih preprosto ne najdemo prave ideje. Predstavljamo vam odlično idejo, s katero boste zagotovo razveselili nekoga, ki rad bere. Podarite naročnino na revijo Bodi eko, ki jo bo prejemnik prejemal vsak mesec. Vsakič, ko bo poštar pustil našo revijo v poštnem nabiralniku, se bo obdarjena oseba spomnila tudi na vas.

Letna naročnina z 10% POPUSTOM znaša 39,50 €.

Pokličite 01 292 72 53 (pon. – pet. od 9.00 do 15.00 ure) ali izpolnite spodnjo naročilnico.

Revija Bodi eko - Spletna naročilnica

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×