Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Pretiravanje s kofeinom poveča nevarnost za osteoporozo

Prepogosto uživanje večjih odmerkov kofeina lahko privede do številnih težav, povezanih z zdravjem.

Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.
Lepota & kozmetikaKatera zelišča lahko vplivajo na rast prsi?

Katera zelišča lahko vplivajo na rast prsi?

MORDA VAS ZANIMA

V današnjem času je plastična kirurgija postala priljubljena in tako modna, da že skoraj vsaka ženska meni, da je nujna. Še vedno naj bi obstajali naravni načini, ki spodbudijo rast vaših prsi. Gre za neobičajne rastline, ki pripomorejo k njihovi rasti. Katere so te rastline?

- Oglas -

Katera zelišča za večje prsi

Sabljasti triplat – grško seno

Semena grškega sena se dobijo v lekarnah, potem pa jih čez noč namočimo v vodi in naslednji dan vodo, v kateri so se semena namakala, uporabljamo pri masaži prsi.

Navadni repinec

Korenina navadnega repinca čisti kri in se uporablja pri kožnih boleznih, predvsem pri nečisti koži. Čaj navadnega repinca se uporablja pri zdravljenju ledvičnih kamnov, hkrati pa spodbudi krvni pretok v prsih, saj ima vpliv na tkivo v dojkah. Priporoča se čaj in masaža s pripomočki, ki vsebujejo navadni repinec.

Koromač in golostebelni sladki koren

Uporablja se janežove plodove. Zaradi svojih spojin, povečuje količino estrogena v telesu in s tem stimulira rast prsi. Poleg estrogena ima tudi fitoestrogene, ki povečujejo tudi količino mleka pri doječih materah. Golostebelni sladki koren ima podobne učinke kot koromač. Za učinke pijemo čaj in izvajamo masažo.

Janež

- Oglas -

Eterično olje učinkuje proti napenjanju, krčih in vnetju, pri dojenčkih pa se uporablja za pomiritev. Janež ima enake sestavine, kot koromač ter zaradi svoje sestave prav tako vpliva na rast dojk. Uporabimo eterično olje in masažo.

Pueraria mirifica

Ta plezoča rastlina raste na Tajskem in so jo v preteklosti uporabljali za pomlajevanje, zaradi prisotnosti estrogenskega delovanja. Prednosti te rastline so zelo razsežne, saj krepi lase, spodbudi krvni obtok ter poveča in učvrsti prsi. Na tržišču so razne kreme z vsebnostjo te rastline in kapsule.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×