Berta Cáceres: »Bojijo se nas, ker se jih ne bojimo.«

Berta Cáceres, mati štirih otrok, leta 2015 dobitnica Goldmanove nagrade, prestižnega mednarodnega priznanja za izjemne okoljevarstvene dosežke, je bila namreč marca 2016 zahrbtno umorjena na svojem domu.

Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.

Na vidiku nova pomoč za osebe z endometriozo

Endometrioza je bolezenska motnja, za katero je značilno pojavljanje tkiva, katerega lastnosti so zelo podobne maternični sluznici, zunaj maternice.

Ne dopustite, da vas zamera razžre od znotraj

Zamera je lahko povezana z zelo konkretnimi dogodki – na primer z izdajo ali ponižanjem.

Govorjenje med spanjem: kaj je krivo za ta pojav?

Govorjenje med spanjem se zdi na prvi pogled predvsem komično. Osebe, za katere se izve, da ponoči rade »poklepetajo same s sabo«.

Psi v povprečju razumejo kar približno 90 človeških besed in fraz

Psi v povprečju razumejo približno 90 človeških besed in fraz.

Popolna nedelja za dober začetek naslednjega tedna

Nedelja je sicer za mnoge ljudi dela prost dan, vendar so osebe, ki nedeljo dojemajo kot svoj najljubši dan v tednu, precej redke.
Revija Bodi ekoZdravi Recepti – ko iz kuhinje zadiši po zdravju

Zdravi Recepti – ko iz kuhinje zadiši po zdravju

MORDA VAS ZANIMA

Skorajda že diši po praznikih in v novi številki revije Zdravi recepti na vas čakajo mamljive ter zdrave jedi, ki bodo popestrile vaše praznično mizo, pripravite pa si jih lahko tudi vsak dan. Na svoj račun boste prišli vsi, ki si želite zdravih in preprostih obrokov.

- Oglas -

Zdravi recepti oktober 2016

Trike in nasvete za zdravo prehranjevanje smo tokrat poiskali pri priljubljeni primorski kuharici Emiliji Pavlič, ki se še posebej posveča primerni  in kakovostni prehrani za otroke.

Svojo kuharsko filozofijo in najljubše recepte je z nami delila pevka Jadranka Juras, za slastne vegetarijanske recepte pa je poskrbel Bine Volčič. Če že nestrpno pričakujete vonj po sveže pečenih prazničnih slaščicah, boste v Zdravih receptih našli ogromno receptov za veganske praznične slaščice, ki bodo poskrbele za praznično vzdušje.  Da pa boste do praznikov zdržali brez nadležnih prehladov, ne spreglejte receptov z ingverjem, kurkumo in rdečo peso, ki bodo poskrbeli za krepitev vašega imunskega sistema.

Nova številka v prodaji od četrtka, 13. 10. 2016.

Revijo ZDRAVI RECEPTI najdete v vseh trafikah, trgovinah Spar, E.Leclerc, Mercatorjevih trgovinah, bencinskih servisih, pa tudi na poštah.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×