0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaZaradi mleka me zvija v trebuhu

Zaradi mleka me zvija v trebuhu

MORDA VAS ZANIMA

Pozdravljeni!
Zelo mi je všeč okus mleka, ampak ugotavljam, da mi v želodcu ne naredi dobro. Če ga spijem le zjutraj v malo kave ali črnega čaja, je OK, drugače pa me zvije in boli za znoret. Zanima me, katero mleko najbolj priporočate in zakaj do tega sploh pride. Vem tudi, da je to stvar okusa, ampak jaz nikakor ne najdem mleka, ki bi ga lahko dala v črni čaj, da bi imel pravi okus. Sojino je zanič v čaju in super v kavi recimo. Mi kaj priporočate?
S toplimi pozdravi,
Martina
Zvijanje v trebuhuSpoštovana, ga. Martina,
Razumem vas, da vam je po okusu najboljše kravje mleko, vendar verjemite, gre le za stvar navade. Tudi sama sem bila več let prav zasvojena z mlekom in mlečnimi izdelki, nisem si znala predstavljati življenja brez njih. Vendar ko enkrat popolnoma črtate mleko in mlečne izdelke, ugotovite, da se počutite veliko bolje.

- Oglas -

Prav tako se koristnosti črnega čaja ob dodatku mleka popolnoma izgubijo in izničijo, kar je dokazala dr. Verena Stangl, priznana kardiologinja.

Poskusite z odličnim ovsenim napitkom, meni zelo ljubo je tudi mandljevo, pa tudi riževo mleko. Vztrajajte in videli boste, da se boste kmalu navadili.

Želim vam prijetne zimske dni,
Alja

.

NAJNOVEJŠE