Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Ekologija & okoljeČudežni otoček

Čudežni otoček

MORDA VAS ZANIMA

Nenaseljeni otoček na jugu Pacifika je pristal na vrhu lestvice zdravih oceanskih območij.

- Oglas -

Otok

Ta lestvica primerja vse svetovne obalne države in jih ocenjuje glede na to, koliko dobrega doprinese morje okrog njih človeku in naravi. Miniaturni otoček, imenovan Jarvis, leži na pol poti med Havaji in Cookovimi otoki in pokriva samo štiri kvadratne kilometre in pol. Tam so v devetnajstem stoletju sicer nekaj kopali, a vse od tedaj je bil praktično nedotaknjen. Dosegel pa je kar 86 točk od stotih! Na dnu lestvice so Zahodna Afrika, Sierra Leone, Liberija, Slonokoščena obala in Kongo. Pri vrhu so bili tudi Ameriška pacifiška območja, otok Clipperton, Sejšeli, Nemčija in Estonija. Slovenija je pristala na osemnajstem mesu s 66 točkami, pred Finsko, Norveško, Belgijo, Novo Zelandijo, ZDA in mnogimi drugimi, tudi Hrvaško.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×