0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaVsestranske gobe nesmrtnosti

Vsestranske gobe nesmrtnosti

MORDA VAS ZANIMA

Lastnosti gobe reishi so izjemno cenjene v tradicionalni kitajski medicini, bogate so z vitamini in minerali.  V azijskih kulturah veljajo za simbol sreče, zdravja in dolgega življenja.

- Oglas -

Pripomorejo k bolj učinkovitem boju proti prostim radikalom, imunskim boleznim in vnetjem. Reishi gobe podpirajo imunski sistem, dihala, jetra, možgane in ožilje.

Bogate s polisaharidi in triterpeni

Reishi gobe vsebujejo polisaharide in triterpene. Polisaharidi delujejo na imunski sistem in uravnavajo  krvni tlak. Triterpeni uravnavajo delovanje jetrnih celic, izboljšujejo porabo kisika in uravnavajo raven LDL holesterola, pripisujejo pa jim tudi, da preprečujejo nastanek tromboz.

- Oglas -

Okrepijo imunski sistem

Gobe reishi lahko uravnajo in okrepijo imunski sistem, da se ta lažje bojuje z bakterijami in infekcijami. Prav tako lahko pomaga pri blaženju simptomov pri alergijah, pikih žuželk, herpesu in napadu astme. Priporočljive  so za ljudi, ki so izpostavljeni hudim telesnim naporom in so pogosto utrujeni. Še posebej, če so izpostavljeni stresu in potrebujejo podporo v boju z njim.

Upočasnjujejo staranje

Gobe reishi so znane kot gobe nesmrtnosti. Lahko pripomorejo k zaščiti celic pred oksidativnim stresom, ki povzroča bolezni in zgodnje staranje. S pomočjo gob reishi tako znižamo škodo, ki jo telesu povzroči oksidativni stres in tako upočasnimo staranje.

Okrepitev jeter

Naša jetra so zadolžena za odstranjevanje strupov iz telesa. Z nezdravim načinom prehranjevanja, kajenjem, konstantnim stresom, lahko naša jetra upočasnimo in jih poškodujemo, posledica tega so lahko zamaščena jetra, pri čemer lahko pomagajo gobe reishi, saj pomagajo obnoviti jetra, ker jim pomagajo pri razstrupitvi.

Zdrava dihala

Ker imajo gobe reishi protivnetno delovanje lahko pripomorejo k blaženju težav z dihali, kot so astma, bronhitis, ponavljajoči se kašelj. Pripomorejo tudi k lažjemu dihanju.

.

NAJNOVEJŠE