Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Zdravje & prehranaVsestranske gobe nesmrtnosti

Vsestranske gobe nesmrtnosti

MORDA VAS ZANIMA

Lastnosti gobe reishi so izjemno cenjene v tradicionalni kitajski medicini, bogate so z vitamini in minerali.  V azijskih kulturah veljajo za simbol sreče, zdravja in dolgega življenja.

- Oglas -

Pripomorejo k bolj učinkovitem boju proti prostim radikalom, imunskim boleznim in vnetjem. Reishi gobe podpirajo imunski sistem, dihala, jetra, možgane in ožilje.

Bogate s polisaharidi in triterpeni

Reishi gobe vsebujejo polisaharide in triterpene. Polisaharidi delujejo na imunski sistem in uravnavajo  krvni tlak. Triterpeni uravnavajo delovanje jetrnih celic, izboljšujejo porabo kisika in uravnavajo raven LDL holesterola, pripisujejo pa jim tudi, da preprečujejo nastanek tromboz.

Okrepijo imunski sistem

Gobe reishi lahko uravnajo in okrepijo imunski sistem, da se ta lažje bojuje z bakterijami in infekcijami. Prav tako lahko pomaga pri blaženju simptomov pri alergijah, pikih žuželk, herpesu in napadu astme. Priporočljive  so za ljudi, ki so izpostavljeni hudim telesnim naporom in so pogosto utrujeni. Še posebej, če so izpostavljeni stresu in potrebujejo podporo v boju z njim.

Upočasnjujejo staranje

- Oglas -

Gobe reishi so znane kot gobe nesmrtnosti. Lahko pripomorejo k zaščiti celic pred oksidativnim stresom, ki povzroča bolezni in zgodnje staranje. S pomočjo gob reishi tako znižamo škodo, ki jo telesu povzroči oksidativni stres in tako upočasnimo staranje.

Okrepitev jeter

Naša jetra so zadolžena za odstranjevanje strupov iz telesa. Z nezdravim načinom prehranjevanja, kajenjem, konstantnim stresom, lahko naša jetra upočasnimo in jih poškodujemo, posledica tega so lahko zamaščena jetra, pri čemer lahko pomagajo gobe reishi, saj pomagajo obnoviti jetra, ker jim pomagajo pri razstrupitvi.

Zdrava dihala

Ker imajo gobe reishi protivnetno delovanje lahko pripomorejo k blaženju težav z dihali, kot so astma, bronhitis, ponavljajoči se kašelj. Pripomorejo tudi k lažjemu dihanju.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×