Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.

Na vidiku nova pomoč za osebe z endometriozo

Endometrioza je bolezenska motnja, za katero je značilno pojavljanje tkiva, katerega lastnosti so zelo podobne maternični sluznici, zunaj maternice.

Ne dopustite, da vas zamera razžre od znotraj

Zamera je lahko povezana z zelo konkretnimi dogodki – na primer z izdajo ali ponižanjem.

Govorjenje med spanjem: kaj je krivo za ta pojav?

Govorjenje med spanjem se zdi na prvi pogled predvsem komično. Osebe, za katere se izve, da ponoči rade »poklepetajo same s sabo«.

Psi v povprečju razumejo kar približno 90 človeških besed in fraz

Psi v povprečju razumejo približno 90 človeških besed in fraz.

Popolna nedelja za dober začetek naslednjega tedna

Nedelja je sicer za mnoge ljudi dela prost dan, vendar so osebe, ki nedeljo dojemajo kot svoj najljubši dan v tednu, precej redke.

Podrgnite česen po stopalih … in v ustih boste že kmalu začutili znan okus!

Ali ste vedeli, da lahko okušamo tudi s stopali? Če mislite, da gre za nekakšno čudno šalo, se lahko o resničnosti te trditve precej hitro prepričate sami.
Ekologija & okoljeVolkswagen bo plačal 14,7 milijarde dolarjev in odkupil sporne avtomobile

Volkswagen bo plačal 14,7 milijarde dolarjev in odkupil sporne avtomobile

MORDA VAS ZANIMA

Zaradi prirejanja testov emisij v izpušnih plinih bodo pri Volkswagnu plačali 14,7 milijard dolarjev, s tem denarjem nameravajo popraviti storjeno škodo in odkupiti sporna vozila po cenah, ki so bile v veljavi pred škandalom, in poravnati terjatve, povezane s škodljivimi emisijami. “Gre za najhujše kršenje okoljske zakonodaje in zavajanje potrošnikov v zgodovini naše države,” je dejal Sally Yates, namestnik ameriškega pravobranilca. “Škoda, ki je nastala, je sicer nepopravljiva, vendar bo vsaj poplačana,” je še dodal.

- Oglas -

volkswagen

Vozila bo vrnilo približno pol milijona Američanov, vsak od njih pa bo v povprečju prejel 21.000 evrov povrnjene kupnine. 10 milijard bo šlo torej za odkup že prodanih avtomobilov, slabe 3 milijarde Agenciji za varstvo okolja, 2 milijardi pa bosta namenjeni razvoju vozil brez škodljivih emisij.

“To je največja denarna kazen, povezana z onesnaževanjem, v vsej zgodovini,” je dejal Yates. “To je prvi pravi korak naprej, ljudje, ki so lastniki spornih vozil, bodo denar dobili v celoti povrnjen, vendar pa kazenska preiskava s tem še ni končana,” je sklenil. V mislih je imel stroške, ki Volkswagen še čakajo, plačati bodo morali namreč še vsaj 2 milijardi evrov za sodne in ostale stroške povezane z afero.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×