Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Ekologija & okoljeVolkswagen bo plačal 14,7 milijarde dolarjev in odkupil sporne avtomobile

Volkswagen bo plačal 14,7 milijarde dolarjev in odkupil sporne avtomobile

MORDA VAS ZANIMA

Zaradi prirejanja testov emisij v izpušnih plinih bodo pri Volkswagnu plačali 14,7 milijard dolarjev, s tem denarjem nameravajo popraviti storjeno škodo in odkupiti sporna vozila po cenah, ki so bile v veljavi pred škandalom, in poravnati terjatve, povezane s škodljivimi emisijami. “Gre za najhujše kršenje okoljske zakonodaje in zavajanje potrošnikov v zgodovini naše države,” je dejal Sally Yates, namestnik ameriškega pravobranilca. “Škoda, ki je nastala, je sicer nepopravljiva, vendar bo vsaj poplačana,” je še dodal.

- Oglas -

volkswagen

Vozila bo vrnilo približno pol milijona Američanov, vsak od njih pa bo v povprečju prejel 21.000 evrov povrnjene kupnine. 10 milijard bo šlo torej za odkup že prodanih avtomobilov, slabe 3 milijarde Agenciji za varstvo okolja, 2 milijardi pa bosta namenjeni razvoju vozil brez škodljivih emisij.

“To je največja denarna kazen, povezana z onesnaževanjem, v vsej zgodovini,” je dejal Yates. “To je prvi pravi korak naprej, ljudje, ki so lastniki spornih vozil, bodo denar dobili v celoti povrnjen, vendar pa kazenska preiskava s tem še ni končana,” je sklenil. V mislih je imel stroške, ki Volkswagen še čakajo, plačati bodo morali namreč še vsaj 2 milijardi evrov za sodne in ostale stroške povezane z afero.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×