Preprost trik za vse, ki zvečer težko zaspite

Koliko časa običajno mine od vašega odhoda v posteljo do trenutka, ko potonete v zaslužen spanec?

Se je 6. množično izumrtje že začelo?

Naš planet je bil priča petim množičnim izumrtjem, ki so bila povezana z naravnimi fenomeni, neodvisnimi od človeka.

Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Stephanie Matto, ki je zaslovelav priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke, se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti.

Za multiplo sklerozo je najverjetneje kriv virus Epstein-Barr

Multipla skleroza je kompleksna avtoimunska bolezen, za katero je značilno propadanje mielinskih ovojnic, ki obdajajo živčne celice. Imunski sistem začne namreč mielin zaznavati kot...

Katera zelišča odpravijo kandido?

Kandida pa v telesu sprošča strupe, kar lahko privede do različnih črevesnih težav, kot so vnetja, izmenične diareje in zaprtja.

Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.
Ekologija & okoljeVoda namesto bencina

Voda namesto bencina

MORDA VAS ZANIMA

Verjetno nas večina ve, da emisije proizvajajo največ okolju škodljivega ogljikovega dioksida. Zato so nadobudneži odkrili revulucionarno tehnologijo, ki omogoča, da avto namesto bencina teče na vodo, saj je z elektrolizo je možno razbiti molekule vode na kisik in vodik. Vodik pa je kot alternativno gorivo v uporabi že nekaj let.

- Oglas -

Strokovnjaki se s tem seveda ne bodo strinjali, čeprav je dejstvo, da je prvi motor poganjala voda. Torej, zakaj strokovnjaki zanikajo to dejstvo? Če bi takšna tehnologija bila na voljo komercialni uporabi, bi postale bencinske črpalke, rafinerije, naftne ploščadi, vojne … odveč. To pa seveda ni v prid naftnim mogotcem, saj bi bankrotirali.

Vseeno pa je dokazano, da avto, ki teče na vodo:

  • Z njim naredimo večje število kilometrov
  • Očitsti ostanke ogljika v avtomobilu
  • Omogoča, boljše in hladnejše izgorevanje
  • Doda 120 oktanski ojačevalec zastonj
  • Zmanjša koncentracijo ogliko-vodika pri izpustih
  • Poveča konjsko moč
  • Naredi iz vas odgovorne (do okolja) voznike

Takšna tehnologija torej ni na voljo v lokalnih trgovinah, vendar pa tudi ni atomska znanost, saj lahko takšno turbino naredite sami doma, samo malo je potrebo pobrskati po internetu.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×