Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.
Ekologija & okoljeVoda namesto bencina

Voda namesto bencina

MORDA VAS ZANIMA

Verjetno nas večina ve, da emisije proizvajajo največ okolju škodljivega ogljikovega dioksida. Zato so nadobudneži odkrili revulucionarno tehnologijo, ki omogoča, da avto namesto bencina teče na vodo, saj je z elektrolizo je možno razbiti molekule vode na kisik in vodik. Vodik pa je kot alternativno gorivo v uporabi že nekaj let.

- Oglas -

Strokovnjaki se s tem seveda ne bodo strinjali, čeprav je dejstvo, da je prvi motor poganjala voda. Torej, zakaj strokovnjaki zanikajo to dejstvo? Če bi takšna tehnologija bila na voljo komercialni uporabi, bi postale bencinske črpalke, rafinerije, naftne ploščadi, vojne … odveč. To pa seveda ni v prid naftnim mogotcem, saj bi bankrotirali.

Vseeno pa je dokazano, da avto, ki teče na vodo:

  • Z njim naredimo večje število kilometrov
  • Očitsti ostanke ogljika v avtomobilu
  • Omogoča, boljše in hladnejše izgorevanje
  • Doda 120 oktanski ojačevalec zastonj
  • Zmanjša koncentracijo ogliko-vodika pri izpustih
  • Poveča konjsko moč
  • Naredi iz vas odgovorne (do okolja) voznike

Takšna tehnologija torej ni na voljo v lokalnih trgovinah, vendar pa tudi ni atomska znanost, saj lahko takšno turbino naredite sami doma, samo malo je potrebo pobrskati po internetu.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×